|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam Ryca na 18lv-u skile ~50/47 i 3mlvl,
Eq to: p-set, scraf/protection amulet, solider helmet, dvarven shield (kupić guarda czy odrazu drogon shielda??), k-axe, axe ring. 1. dam rade cyklopowi? 2. zabije witha? 3. co musze kupić i ile wyskillowc żeby załatwić wyviern? 4. gdzie są dosyc fajne expowiska (Valkiriami i dwarf soldami zaczynam rzygać i jest tam od cholery niobów) 5. jakie miałbym szanse rozwalic beho 6. czy przeżyje w „dark catedral” i w ogule do niej dojde (słyszałem ze pozmieniali okolice i sobie wesoło gs’y biegają po drodze) 7. Tarantula – wystarczy axe czy muszę sobie pomagać runami?? 8. zbocze dragona wystarczająco długo żeby team go z katował (15 paladyn, 15 drut, i 17 sorc-jeżeli ruszy dupę z dwarfów bo chce mieć skile 50/50 -.-) Nie mam pacca ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1 tak
2 wez ihy 3 nie dla knightow wiverna ( a na pewno nie dla ciebie) 4 szukaj w poradnikach 5 duze, wez ihy znowu 6 nie radze, teraz gsy lataja jak szalone, ale na -1 bys przezyl 7 wystarczy axe(ale wez 1-2 ihy dla bezpieczenstwa 8 dasz rade ale zrob 4 mlvl i idz z uhami P.S.: jak najszybciej zrob 4 mlvl |
![]() |