|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Elo... oto tekst do piosenki o tibi. Napiszcie co o nim sądzicie
Account i passy wiesz coto znaczy ?? Tibia to gra, nie trzeba tłumaczyć. To my tibijczycy, cwani złą sławą owiani My tibijczycy wielcy huliagni Account i passy wiesz coto znaczy ?? Tibia to gra, nie trzeba tłumaczyć. To my tibijczycy, cwani złą sławą owiani My tibijczycy wielcy huliagni "Valoria" największe wojny, musiałeś onas słyszeć Nasze miasta, nasze ulice Nasze sklepy , nasze kamienice Okszyk Dartis Gang przerywa cisze Ziomy idą w buj gdy te wersy pisze. Z usmiechem na twarzy wychadzą z potyczek Na wroguw czeka pstryczek . Przyjdzie dzien kiedy każdy pk bedzie wisiec. Ten server, te wojny to całe nasze życie Jeszcze nie raz onas usłyszycie Andrealina i szybsze serca bicie . Nie warzne czy sami czy z wielkimi ekpiami Przed naszą ekipą respekt czuje każdy! Najwięszka nienawiśc to peker każdy !Co jest błazny, kto to komu robi jazdy Cechuje nas pojęcie którego wy nie znacie! "ODWAGA" my chcemy sie bic!, wy s*******acie. Dartis Gang to my! ustalamy reguły gry Gdy robimy akcje zapewniamy noobom atrakcje Boji sie cały server, waleczniejsi od wojska Nitk nie jest frajerem, nas to nie dotyczy Wiadomo ze Gang Dartis nie cofa sie przed niczym Do walki apetyt wilczy, nie tylko na wojnach Także na ulicy wiem na kogo liczyc. To przyjaciele bliscy którzy nienawidzą tak jak ja PK! Mówią na nas pogromcy, nikt tego sie nie wstydzi bo naszej ekipy piękna jest historia W sercach tylko i wyłącznie valoria Idziemy do walki i dla nas viktoria Banda wariatuw, ekipa dartis wielu dobrych przyjaciól niestety z banowanych wielu także na rooku, poza granicami Ale sercem są z nami! trzymajcie się ziomki O was wszystkich pamiętamy |
|
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() 1. Błędy interpunkcyjne.
2. Idiotyczne błędy ortograficzne (nie obchodzi mnie, ze jestes dyslektykiem). 3. Banalne rymy. 4. Podobne do tego calego mezopolo. 5. Dno.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-01-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 110
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Przerobiony tekst z piosenki Cracovii.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() BUAHAHAHAHUAHAHUAHAUH.
Niezły polew... 1. Teraz juz widzę czemu Tibia jest tak popularna wśród tych rozwydrzonych chamskich dzieciaków, przypomina im pole współczesnych zamieszek stadionowych, zero klimatu. 2. Naucz się pisać dzieciaku, potem podejdź do kompa. 3. BUAHHUAUHUHA 4. Przez takich jak Ty odechciewa mi się niekiedy grać w Tibię "wypier*alaj dzifko z respa! guwno cie to opchodzi ! Masz hunta od mojch koleguw !" 5. Pomocy... |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() O jasna cholipa, ale talent. (lol)
3/10
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() kolejny temat z ktorym mam screena bo moze niedlugo zniknac oO
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() Teraz ocena kogoś kto się na tym zna ;D
1.Błedy i jak to napisał Shinjix :: nie obchodzi mnie, ze jestes dyslektykiem. 2.Proste rymy 3.Co w punckie 2. AMATORKA -.- 4. Hip hop i nie zmienia się nic...czemu wszyscy starają się tworzyć rap??Nie to co im wychodzi ,tylko to co modne? ^.- 5.Przeczytałem z 16 wersów i miałem dosyć<krew mnie zalała> 6.Po części plagiat ^.- Jahoh Cytuj:
y, y, te, te, etc. :|| złapałem doła :| ,że jeszcze ktoś takie teksty publikuje :| btw. Cytuj:
![]() btw2. ![]() Nagraj to pod jakiś bit ,a będziesz mym mistrzem....jeśli ci ktoś to zmasteruje,to będziesz moim pr0 mastah :| Ostatnio edytowany przez Mroku - 02-01-2007 o 22:09. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() a moze jeszcze tance ala tibia? tzn. obracanie sie o 90 stopni?
stanmy dumnie i spiewajmy piosenke zwiazana z tibia... lol niektorym realia zaczynaja sie mylic z gra... jezeli probujesz zrobic cos jak tibian.patrz.pl to niestety ale nie udalo ci sie pstryczek to moze byc w nos albo ucho... jezeli chodzilo ci o szubienice to nazywa ona sie stryczek nie pstryczek Ostatnio edytowany przez Sir Emilio - 02-01-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Omfg...was is das
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() SUPER tekst, no droba ale ja nie lubie śpiewać^^ może jakiś podkład dźwiękowy??
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Świat: new serv plz!!
|
![]() 2i3@up: shuta!!!!
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
W domu wszystko dobrze? |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Koles jest moim idolem
![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dobrze, że się z tym do "twórczości" nie wj*bałeś, bo by ci Slay jajka odgryzł.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Świat: Eternia
|
![]() LoL. Jaki masz dresik? 4 paseczki?
I co spiewasz sobie podczas gdy sie logujesz? Masz szaliki z tibia? Nie wiem jakie mam passy i co to jest account. Cos tam wpisuje babcia i cos dziadek i juz jestem. Zrob bita w mjusik mejker tylko zeby bylo super extra przejscie! Ostatnio edytowany przez Chrzaszcz - 02-01-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Hah ja bym sobie posluchal jakiegos metalu z tekstem o tibii xD!
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: KrainaNibyNiby
Imię: Eternia eht tseb
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Skille: 26 fist
|
![]() Plagiat...
![]() Prawie identyczna jest piosenka o Cracovii Kraków... Zmieniłeś tylko kilka słów. Żenua ![]() |
![]() |