![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Witam el0 el0
![]() ![]() ![]() Stawiam tu galerie z moimi dotychczasowymi pracami =) Wszystkie zostały zrobione w photoshopie , a czasem przy uzyciu ołówka ze skanerem xD czy też tableta. Niektóre z tych prac są stare , nie ktore nowe...nooo ale sami lookajcie ![]() MIłego oglądania =) Bronie : 32x32 i większe. Wybranie przezemnie 5 ulubionych itemków ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() Moje dwie bronie ze Zbrojowni. 1. ![]() 2. ![]() Coś z innej beczki xD 1. ![]() ![]() ,,Artfan'' 1. ![]() ![]() 2. ![]() Abstrakcje ![]() Głowny i ulubiony Filtr - Rozmycie Promieniste hrhrhr =) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() Inne Do [url="http://artworm.up.pl]Artworma[/URL][/SIZE]. 1. ![]() 2. ![]() [SIZE="1"]Mhmmmm Tapetki ??xD 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() Przeróbki Fotek 1. ![]() ![]() ![]() ![]() 2. ![]() Różne... 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Jeśli wystąpiły jakiekolwiek błędy ortograficzne to sorka ![]() Zapraszam do komentowania no i... Pozdr0 ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Strasznie brzydkie i wogóle co to ma być no nc poprostu :>
A tak na serjoł to podoba mi się kontra i pierwsza przeróbka ;p reszta może być ale wiele takich, jesteś nobasem i tyle no.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 23-03-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Eeee, średnie. Oczojebne i nic poza tym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hmmmm...!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Tapetki nie podobają mi się
![]() ![]() Nie podoba mi się: - tapety ![]() -sygnatury (rendery nie wtopione i jakieś takie dziwne) Podoba mi się: -32*32 -młot+miecz -do AW 1 praca - 3 ost. z abstrakcji No i to chyba tyle. Jak czegoś nie wymieniłem to znaczy że jest dobrze ale nie najlepiej. ![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Nie ma to jak przedziurawione kolczykiem suty. Ale bez kwakania - prace bardzo fajne. Dodaj kształty do fire-ice, popraw troszkę fire, to będzie świetnie.
Btw, czemu dwie ostatnie prace mają takie artwormowe wymiary? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Skawina
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bardzo fajne prace a ten ogr naj naj naj lepszy
Zapomniałeś albo nie chciałeś dać swojej 1 pracy z artworm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Zajefajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Świetne graficzki 10/10 ale ten stone golem jakis taki bleee.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
|
![]() Ogr jest w pyte xD rodem z Warcraft'a 2 ^^ ehh ale to byly czasy jak sie w to gralo i gralo i gralo... i ten ogr mi sie zawsze najbardziej podobal bo to byl tkai pocieszny grubas ^^ reszta grafik taka sobie ta lawa mi sie podoba ale jak nei wiesz jak ja zrobiles to sie nie pytam nawet ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cudne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Jakoś najbardziej podoba mi się Wodna Rozpierducha.
Do: OnlyShadow Zrobiłbyś to w GIMPie i tutorial do tego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() Musiałbym zobaczyć, dowiedzieć się jak to zrobił Kwaso w PS. Ale raczej tak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Kwasik wykozaczył pare pracek, połowe widziałem a drugiej połowy nie : ) wszystko najs ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Bez zbędnego pieprzenia ... daje nowe prace ^^
ITEMY 32x32 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() RYSUNEK ![]() Sporo nad nim siedzialem ale sie opłaciło ^^ W sumie to on nie jest jeszcze skonczony xD ale nie chce mi sie troche nad nim dluzej siedziec ... PZERóBKI 1. ![]() Coś dla zabicia nudy ![]() 2. ![]() 3. ![]() Te dwie Powyżej , żeby nie było , zostały wzięte z jaestudio.com Ja je tylko przerobiłem ![]() Nie musicie tych akurat komentowac... RESZTA KWASOWA 1. ![]() Coś dla fanów Naruto ![]() 2. ![]() Moja trzecia sygna ![]() 3. ![]() Moja najlepsza praca chyba hrhrhr ![]() ![]() 4. ![]() Miła dla oka ex plooo zjaaaa. 5. ![]() Ehmmm...no... n/c 6. ![]() Taka Tapetka ,,No love'' xD 7. ![]() Aha ... oO Coś dla miłosników fake ^^ Wiem ze nie moje całkowicie to jest , ja je tylko przerobilem...nie musicie komentowac ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() 7. ![]() NO...i tyle Pozdr0 ![]() kwa kwa xD
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Welcome back...
Grafiki 32x32 to jak na ciebie nienajgorsze, szczególnie że po długiej przerwie. Ale, jak na moje oko, troche za dużo napchane do niektórych sygnatur... Mam nadzieje że jeszcze kontynuujesz ![]() PoZDRo @down Avager? To już lepiej ty sie sam schowaj z takimi tekstami...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 10-05-2007 o 00:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaniek from Azura
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() A ja też powiem gz
![]() @koper Ty pokemonie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Kwaso welcome
![]() w koncu skoncyl CI sie Kac?? XD Jestes Zajebist* Niewiem czy ty to jakis Da'Vinci komputerowych grafów ![]() Niesamowite itemy sa zaje**ste ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Wszystko ladnie, pieknie i co tu duzo mowic. Masz talent.
|
![]() |
![]() |