|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jest to napis informujacy ile klatek na sekunde aktualnie wyswietla Tibia, (ta liczba i fps) oraz tryb(?) z jakiego kozysta tibia, do wyboru DirectX 5 (DX5) DirectX 9 (DX9) i OpenGL (OGL)
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Jest to informacja o aktualnym silniku graficznym wykorzystywanym przez tibię, oraz o wartości aktualnych FPSów. Można to włączyć/wyłączyć nacisjając Lewy ALT + F8.
Ostatnio edytowany przez emilok - 11-01-2007 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Działa na win 98?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Sprawdz sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() A może mi ktoś wytłumaczyć jaki F cost tam jest dobry a jaki zły.. ?? tzn. chodzi o liczby .. ??
<rozumiecie mnie chyba o co mi chodzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() osobiscie ódawalo misie grac (na slabszych powtorkach) palkiem na ok 10 fpsach.do wmiare normalnego grania poczeba minimum 20.wiencej niz 60 luckie oko niejest wstanie zauwarzyc
Osobiscie udawalo mi sie grac (na slabszych potworkach) palkiem na ok 10 FPSach. Do w miare normalnego grania potrzeba minnimum 20. Wiecej niz 60 ludzkie oko nie jest w stanie zauwazyc.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
Gildia: New Server
Świat: Titania
Poziom: 117
|
![]() Ja mam sokoli wzrok i widzę więcej
![]() a co do tego jak mam winampa czy jaki kolwiek inny program uruchomiony który pobiera procesor w znacznym stopniu (strona internetowa) moje fpsy z 90 spadaja na 20~ na directx9 na opengl gra nie chodzi juz tak samo sa male freezy przy domkach itp. Wiem to wina klienta a ktoś kiedyś zastanawiał się jak z tym się uporać? nie włączać nic zły pomysł proszę o inne ![]() |
![]() |
![]() |