Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-09-2004, 14:18   #1
mama
Guest

Domyślny Pomozcie plz

a wiec mialem okazje kupic sobie skull staffa za okazyjna cene(28K na pacera) ale gosciu bal sie dawac normalnego trade bo mowil ze przez to mozna dostac hacka itp i chcial abym mu daj najpierw kase a potem on mi da (gosciu specjanie przyszedl z carlin) nie zrobilem tego bo nie jestem debilem , a gdy gosiu powiedzial mnie zraportowal za to ze chcialem cos kupic a tego nie zrobielm i dostane bana na 30dni I teraz pytanie czy to mozliwe??
(mialem tu umiescic cala rozmowe z tym gosciem ale dostalem kicka)

Prosze o szybka odpowiedz

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-09-2004, 14:34   #2
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

jakiś thief
ja na peno nie połozył bym na ladzie...... chyba że on pierwszy, ale jak dałby skull staffa to kase bym mu dał.... BO NIE JESTEM ZŁODZIEJEM

@up.
srry zapomniałem że miałem ci odpowiedzieć to na moje skromne oko niemożliwe
joey jest offline  
stary 04-09-2004, 15:52   #3
p.l
eX Moderator

p.l's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem

p.l ma numer GG koniec tego dobrego
Domyślny

bany dostaje się za łamanie regulaminu tibii. także za wycofanie oferty, nawet na parcel thief nie dostaniesz bana ... no chyba że gm bym świadkiem bo inaczej nie udowodni się że on ci coś wysłał parcelem

p.l jest offline  
stary 04-09-2004, 16:02   #4
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

LOL. jak ktos mowi ze chce parcelem handlowac albo najpierw kasa a potem rzuci sprzet to jest na 100% zlodziej
i nie ma co do gadania.
jak by byl uczciwy to trade mode nie robilo by mu roznicy. a nawet sam chcialby trade mode bo tez nie chcialby byc oszukany
jakiego bana? napisal tak bo sie wqurzyl ze nie udala mu sie kradziez.

na twoim miejscu zabilbym tego klienta bez pytania co jak i dlaczego.

btw. Nigdy nie handlujcie parcelkami!! zwłaszcza jak cena jest bardzo okazyjna!! nie sluchajcie ze komus sie spieszy i nie ma czasu spacerowac np z veno dpo carlin. to sa zlodzieje. nie dajcie sie nabijac w butelke
Cors Ent jest offline  
stary 04-09-2004, 19:14   #5
mama
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
LOL. jak ktos mowi ze chce parcelem handlowac albo najpierw kasa a potem rzuci sprzet to jest na 100% zlodziej
i nie ma co do gadania.
jak by byl uczciwy to trade mode nie robilo by mu roznicy. a nawet sam chcialby trade mode bo tez nie chcialby byc oszukany
jakiego bana? napisal tak bo sie wqurzyl ze nie udala mu sie kradziez.

na twoim miejscu zabilbym tego klienta bez pytania co jak i dlaczego.

btw. Nigdy nie handlujcie parcelkami!! zwłaszcza jak cena jest bardzo okazyjna!! nie sluchajcie ze komus sie spieszy i nie ma czasu spacerowac np z veno dpo carlin. to sa zlodzieje. nie dajcie sie nabijac w butelke
ale nie chodzilo o parcel lecz w depo zebym mu dal kase i z przyjemnoscia bym zabil ale to serv non pvp

stary 04-09-2004, 19:54   #6
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

Hehe następny polak na pacerze , jak by co to ja jestem lovozuwowski polaczek , a co do tematu to od gościa też chciałem kupic ss bo bym sprzedał drożej XP , ale sie nie dało mu mnie wrobić .
gorgi jest offline  
stary 04-09-2004, 20:05   #7
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez p.l
bany dostaje się za łamanie regulaminu tibii. także za wycofanie oferty, nawet na parcel thief nie dostaniesz bana ... no chyba że gm bym świadkiem bo inaczej nie udowodni się że on ci coś wysłał parcelem
Nawet gdyby GM był świadkiem kradzieży przez parcel trade koleś NIE dostałby bana.Kradzież w Tibii NIE jest nielegalna(no chyba,że hack ale to zupełna inna sprawa) i GMowie nie mają tu nic do gadania.
Ithelios jest offline  
stary 04-09-2004, 20:49   #8
mama
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gorgi
Hehe następny polak na pacerze , jak by co to ja jestem lovozuwowski polaczek , a co do tematu to od gościa też chciałem kupic ss bo bym sprzedał drożej XP , ale sie nie dało mu mnie wrobić .
ja tez sie nie dalem zrobic I TAK TRZYMAC !!

stary 05-09-2004, 07:41   #9
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Nie dostaniesz bana za to ze jakis thief zmysla ze przez trade hackuja. Predzej on dostanie a nie ty.
Dark Vilej jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania