![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Jak można expić z Tempest Rodem? To ma 1 kratkę zasięgu. Druid z Tempestem jest jak knight z beznadziejną obroną. Drugi w kolejności rod jest od trucizny, czyli prawie na nic nie działa. Dlaczego druid ma te rody takie badziewne? Czy jest jakiś sposób, aby przedłużyć zasięg Tempesta???
Ostatnio edytowany przez Jecht - 10-01-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Tempest Rod wg. mnie to najlepszy ze wszystkich wandów, na 60lvlu druid z niego expi na smokach i nie sadze żeby zasięg w czymś przeszkadzał a tak wogóle druidzi expiąc podchodzą po potworków i bija ich z exori visa.Po drugie nie znajdziesz Knighta z 33lvlem który będzie zadawał w smoka średnio około 65.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Nie ma możliwości by przedłużyć zasieg tempest roda. ta bron jest genialna, na 36lvlu i 45mlvlu spokojnie huncilem dragi i schodzilo mi 300-500 many na 1 draga, a uzywałem tylko tempesta bo mam facc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() druid z tempestem, nie bedzie tak jak knight ze slaba obrona, bo po 1 srednia zadawanych obrazen u tempesta jest dosyc wysoka (ok 60?) a knightowi ciezko by bylo taka osiagnac poprzez duza ilosc chmurek, po 2 druid moze sie leczyc przy uzyciu 1 manasa (exuro sio) lub 2 (exura vita), a knight musi na to wydac 175gp, czyli tyle ile kosztuje uh, po 3 majac pacca i tak znacznie bardziej oplacalne jest bicie w zwarciu (tempest+exori vis/mort) niz z dystansu (volcanic/hmm?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() to mnie rozwaliło...
![]() Jak coś to Tempest rod jest najlepszy z rodów ewentualnie lepszy od wandów ;] z tego co zauważyłem to druty raczej nie używają tempesta chyba że na dragi a po tombie itp biegają z vulcanicem |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Tempest + Exori vis, na lvlu 45+ stanowi boski exp.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A gfb sobie pomagasz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Druid z paccem i tak bije z exori vis na 1 zasięgu więc na to samo wychodzi.
Volcanic rod nie jest zlym rodem, wręcz przeciwnie. Na guardy przy pomocy run albo nawet bez da sie expic z tą różczką. @Topic Tempest rod jest dobrym rodem a do tego wali z energy (dziala na dragi itp) Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() 1. Druid ma rody, a nie wandy.
2. Te rody wcale nie są badziewne. Trzeba umieć z nimi expić. 3. Nie da się zmieniać zasięgu różdżki. 4. Jeśli druid ci nie odpowiada to chyba nikt cię nie zmusza, żebyś nim grał, prawda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() @Jecht:A Ty kiedykolwiek miałes tempesta w ręce?!
Tempest to cudeńko... ![]() Chyba, że Ty chcesz hunic dagi uciekają przed nimi -.- |
![]() |
![]() |