![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Aby trenowac wez jak najslabsza bron abys nie zabil partnera i jak najslabsza tarcze zeby on ci zadawal jakies obrazenia reszta eq zdejmij. o smokach narazie nie mysl - pomysl o czyms bardziej realnym jak na twoj lvl .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() zrób tak (to moje zdanie) : znajdz kumpla na 20 levelu (albo porzycz od niego postac i jedziesz na MC)
załóż na siebie: zalezy czym walisz jak swordami to KNIFE jak klubami to CLUB tarcza DAVRVEN ewentualnie Beholder i jak bedziesz dostawal obrazenia za 4 za 6 to ewentualnie boots albo helmet i nic innego a kumpel: najlepiej COOPER SHIELD bron JAK NAJSLABSZĄ jak bedzie dostawal duze obrazenia to boots albo helmet ja tak trenowałem i w 4 dni Knightem na 8 levelu nabilem skile 57 / 54 wiec zrób jak chcesz ale ja ci tak radze
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
|
![]() Dzięki Ci bardzo Nawigator, ale czy MC jest legalny??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
re: Top Na tak niskim poziomie mozesz sprobowac trenowac z rootwormami albo niedzwiedziami, efekt bedzie ten sam, a nie trzeba oszukiwac z MC.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nawigator
zajebisty pomysl na trening mu dales ;/grrr jak bedzie jechal na mc to szybko moze deda zaliczyc!!! bedzie mial kicka i wywala mu 2 postacie i co wtedy mowi koledze, od ktorego pozyczyl postac?? MC is illegal(choc nie zaprzecze, ze nie uzywalem, ale nie do trenowania ![]() co do treningu: znajd kogos o podobnych skillach do twoich, wezcie po jednym szczurku dla kazdego, bijesz z najslabszej broni danego typu(knife, club, sickle) na sobie masz wooden shiel i tryb walki: na balanced i tak skille leca i leca. |
![]() |
![]() |