|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() A wiec to bylo tak ,kiedy jak chodzilem po jakiejs polskiej stronce to sciagnolem mapki ,nie pamietam jaka stronka ,i jakims cudem mi sie cos samo wrzucilo do systemu windos ,to byl plik Bmp ,i przez to mialem hacki ,a wczoraj jak koles o nicku Ja haker ( jakos tak )do mnie napisal i mi powiedzial ze to on mi hakowal postacie i ze juz wiecej nie bedzie bo mu sie znudzilo ,i mi nawet powiedzial z kad mam usunac pliki tego keylogera ,ja nie nawidze hakerow nawet sie ich brzydze ,ale tego szanuje ze mi powiedzial co mam zrobic , i sie zastanawialem nad 1 jeszcze ,ostatni logaut byl w carlin mialem caly eq na soebie z moja 2 ręczna bronią a gdy sie zalogowalem to bylem w north port z innym eq niz mialem dotychczas :|, zdziwiony bylem strasznie ,potem wlasnie ten koles napisal do mnie ,program sie nazywal "Bazing tools Perfect Keyloger "on byl ukryty , po wcisnieciu klawiszy "Alt + l"on sie ujawnial w pasku zadac ( sprawdz czy ty tego nie masz ).
Thx za sluchanie NarQ all |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
BTW: Wszystko co ściągasz do tibii i "wrzuca się samo" to pewna strata konta. Oczywiście nie mówię np. o plikach z www.tibia.pl czy www.tibia.com
![]() |