|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Witam!
Przeglądając Tibia earth, znalazłem dość dziwne miejsce. Ni to quest ni expowisko... Jak przejrzycie piętra niżej, widać bramkę levelową. Jeśli to jest quest to prosił bym o napisanie jego nazwy (QS?). Czyżby to był banshee quest? Są dwa wejścia od różnej strony więc bramka levelowa nie ma sensu o.0. Wejścia w czerwonej ramce: ( południe Thais): ![]() @ edit Czy to expowisko z dsami?
Ostatnio edytowany przez Lifter - 11-01-2007 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Tam nie ma questa... w sali ''kamiennej'', tuż za bramką levelową, jest Banshee... z drugiej strony można wejść bez bramki lvl, ale trzeba pokonać bodajże 2 DSy i 2 Stalkery... i trzeba mieć pick.
PS: To wejście, to White Flower Tample, można tam kupić 1 blessing u NPC, w podziemiach jest DS, spidery, raty, i parę slimów. Tuż za bramką levelową są 3 Ghoule, niżej wspomniana Banshee w ''kamiennej'' sali 2down@ Kiedy ostatni raz wchodziłem drugą stroną, w pokoju ze Stalkerami były 2 DSy
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 12-01-2007 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() w tamtym miejscu jest pz a jak się zejdzie po schodkach są 2 bugi i trzeba tam gdzieś rozkopać dziure pickiem i będą takie potwory jak kolega napisał wyżej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @up
Co, pewnie tam byłeś "Tajfunie"? -.- Nic nie wniosłeś swoim postem. Do Banshee są dwa wejścia. Przy wejściu z gramką lvl'ową możemy spotkać Ds'a (jeśli jest lurnięty). Żeby wejść drugim wejściem wymagane są 3 parcele lub czar , żeby dostać się piętro wyżej , no i pick. Po odkopaniu dziury pickiem rzucą się na nas 2 stalkery (NIE MA TAM DS'ÓW) Kopiemy znów pickiem. Schodzimy do małego pomieszczenia ze schodami. Schodząc na dół spotkamy banshee, a dalej wejście łączy się z tym z bramką lvlową |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ale zaistniała ciekawa sytuacja, Ów TaifunIII do tej pory podawal się za Taifuna Devilry... Teraz napisal ze jest z Danubijskiej gildii Blade Boyss, do ktorej nalezalem, ale niestety nie spasowało Mi towarzystwo i parcie na level ![]() Heh... niesadzilem ze jestem w gildii z takimi osobistosciami ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |