|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() dzisiaj mam szczęśliwy dzień, ano gram sobie na rooku nowym charem, 1 lvl i uzbierałem na s shielda. No próbuje kupić w centrum od kogoś, czekam i czekam i nic ... a tu idzie gościu i woła "sell studded armor 5 gp" no to oczywiście w myk kupiłem i zaraz sprzedałem za 20 gp. A takie 15 gp na 1lvl to sporo. No ale wiem to nic ... czekam dalej, bo mi shield potrzebny ... no i zdarzył się sprzedający brassa za 21 gp, też dobra oferta. No i na koniec ... chce kupić mace, już mam uzbierane 40 gp i czekam .... a tu jakiś gościu mówi: who catch first ... i rzuca mace na ziemie, no i oczywiście ja podniosłem. No to taki uradowany, już chce iść z zaoszczędzonymi 40 gp a tu rzuca legion helmeta ... to mnie zatkało ... oczywiście też zdążyłem podnieść
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 10 2003
|
![]() dzisiaj rzucalem legion helmeta by uczcic odejscie z rooka
![]() do tego pocalowalem ziemie i dalem 100GP jakiemus 1 levelowcowi z Polski ![]() no co... impreza ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() lol no comment !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() Ja jak mam 8 lvl na rooku to po prostu daję cały equip pierwszej napotkanej osobie.
Znam graczy któzy mają super equip na rooku i po prostu zawsze jak wychodzą to zakładają nowy char i dają mu te wszystki cacuszka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |