|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
|
![]() Mam pytanie odnosnie summonow bossow. Skoro taki mino archer/guard nie widzi nie widzialnych, to jak Murius/Horned Fox przywola wymienione wyzej potwory, to czy one beda mnie widziec, skoro sam potrafi mnie zobaczyc ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() A czy kiedy jesteś otoczony przez dwa potwory: widzącego niewidzialnych i niewidzącego niewidzialnych, to ten drugi atakuje Cię tylko dlatego, że robi to ten pierwszy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Khan, nie zrozumiałes go, jemu chodzi o to czy summony Muriusa będą go widzieć.
Hmm nie jestem pewien, ale chyba tak. Jeśli jakiś gracz atakuje summonami innego gracza który jest niewidzialny, to summony go widzą, więc pewnie tak też jest z summonami bossów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() @up
Może coś zmienili, może nie... Ale kiedyś na PvP robiłem małe PK, zsummonowałem zerka chodze po mieście, patrze gościu na niewidce afk (o.0), zaznaczam go a zerk nie atakuje ![]() @topic Moim zdaniem, nie mogą cię zobaczyć, bo przecież to normalne mino guardy, więc... |
![]() |
![]() |