|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Witam. Przeczytalem juz 11 tematow o necro i zadam moje inne pytania.
1. Na Necro z 39lvl dam rade?(pytam sie bo z hmm cienko wale 38mlvl...:/) 2. Ile wziasc gdzie hmm/mf/uh/gfb na hunt 2h? 3. Czy to wogole sie zwraca czy tak jak na vampach (raz na rok) 4. Jaki exp i gdzie sie wycioga na necro(w ktorych miejscach ile expa) I to Chyba Wszystko PS. Nie mowcie mi tak jak ludziom w innych tematach "4bp sd/10bp hmm/etc" Nie stac mnie mam dopiero 39lvl.... z góry Dzieks |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. Idziesz Solo czy z team ?? Jesi solo to poproponuje sumnac jeszcze ds czy cos w tym stylu
2. Z potworkami to jak wezmiesz z 3 bp hmm i ze 1 bp uh ( oczywiscie zakladam ze vita wchodzi w gre ) oraz 5 bp mana 3. Szybciej ci sie zwroci niz na vampach bo skull staffy czeciej leca ale na bohy raczej nie licz ( nie mowie ze na pewno sie zwroci) 4. Nie wiem ![]() Podkreslam ze mowie tylko z mojej wiedzy a ja na necro solo nie chodzilem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: ZG
Imię: Legendarny Faramir
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 84/53
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Drefia,dużo Necro. 2 ds'y stawiasz i bijesz z hmm raz na jakis czas + tempest jak
ds'y nie mogą zblokować necro. Na 2h huntu weź z bag uhów (bardziej dla siebie niż ds'a),2-3 bp hmm,5 bp mf (w razie czego) exp'a wbijesz duuużo,możliwe że nawet 1 lvl (cały),loot zależy od szczęscia,od clerical mace = 100 gp+,mystic turban 1k+,skull staff 6k,boh 30k+ to by było na tyle ![]() Na dolnej części jaskinni gdzie są necro,tak z 30-35 k wyciągniesz na godzine (Ja tam z kumplem drutem wyciągałem 25k) Ostatnio edytowany przez Legendarny Faramir - 01-04-2007 o 09:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() moglby ktos fotke zrobic gdzie dokladnie bic z tibia earth?
Ostatnio edytowany przez Kiter Rookmaster - 01-04-2007 o 09:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() redial ty zlodzieju avatarow!!!!!!!!!
PS necro to 2 dsy jak chcesz szybciej bic to hmm a jak nie dsy zalatwia sprawe ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
2. Wez tylko 5bp mf z bp gfb i kilka uh na gorsze chwile (mysle ze dsy bedzie massem leczyl) 3. Na 2h sie nawet nie oplaca isc (chyba ze masz super szczescie i poleca bohy) 4. Zalezy od ilosci osob na servie (nawet 35+k/h) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dasz spokojnie radę.
![]() Ja na Candii na 29 (Dsy) już chodziłem ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alastor Ziom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Colours
Świat: Xerena
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() Tutaj jest drefia ![]() http://tibia.pl/earth.php?x=33012&y=32429&z=7 Jest to miejsce na zachód od Darashii, dojście mam nadzieje że znajdziesz sobie sam ![]() Tutaj w dół po schodzkach, na poziomie -1 napotkasz szkielety i shoule, o ile się nie myle: Edit: Na tej mapce sobie przybliż, na środku ekranu jest wejście ![]() http://tibia.pl/earth.php?x=32996&y=32412&z=7 Na poziom -2 wchodź z niewidką, bo będą już dsy, jak nie -2 to -3, nie znam całej tibii na pamięć sry ![]() Teraz mapka poziomu, gdzie przyjdzie ci expić: http://tibia.pl/earth.php?x=33014&y=32414&z=10 Wszędzie roi się od dsów, Necro są po kolei: Lewy górny pokoik - 4 nekro Lewy dolny pokoik - 3 nekro Lewy prawy pokoik - 2 nekro Na twoim lvl skupiłbym się głównie na tych dwóch pokoikach: Edit: Tu też nieco przybliż, żeby zobaczyć lepiej te 2 pokoiki. http://tibia.pl/earth.php?x=33022&y=32439&z=10 To przejście po środku zignoruj, zchodząc w dół tamtą dziura trafiasz do vamphella ![]() Będziesz miał jeszcze jakieś pytanie to pisz ![]() Ostatnio edytowany przez Kidziman - 07-04-2007 o 00:15. |
|
![]() |
![]() |