|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Undead
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Circle
Świat: Elysia
Poziom: 41
|
![]() czekam na treściwą odpowiedź. Otóż zwiedzając tibijskie tereny wpadłem w dziure z której nie można się wydostać...
Miejsce to znajduję się na pustyni, jest to przeznaczona do rozkopania dziura pośród ruin i wielu fire, energy i poison fieldów. Jak się okazało na poziom na którym obecnie jestem znajduję się resp orc warriorów, przynajmniej jednego zerka. Blisko są też fire devile, gdy schodziłem widziałem natomiast spawn slimów z orc warriorem. Napewno ktoś wie o co mi chodzi i będzie potrafił pomóc... Nie bardzo chce mi się dać zabić. ![]()
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 15-01-2007 o 02:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() jezeli chodzi ci o miejsce na pustyni kolo pohu, to wpadles na droge do desert questa, ale jezeli nie masz pojecia gdzie jestes to juz po tobie, poniewaz sadze iz nie masz jeszcze 20 lvla
![]()
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 15-01-2007 o 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @autor
daj mapke, na jakim poziomie jestes i dokladnie w jakim miejscu. zobacze, co da sie zrobic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Undead
|
![]() @up
![]() stoje tam, jest poziom -4 ![]() ![]() wiecie skąd to poznaje... przeciez to desert quest ![]()
Autobiografie Rookstayer'ów - bo to my tworzymy klimat Solucje do questów znajdujących się na Rookgaardz'ie Island of Destiny - miejsce wyboru profesji Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 15-01-2007 o 02:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Obejrzyj sobie mapki tutaj:
http://tibia.erig.net/The_Desert_Dungeon/Spoiler Zamiast przechodzić przez bramkę lvlową, wejdź w teleport obok.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() Daj screena z miejscem, w ktorym obecnie jestes, podaj swiat...
Ogolnie na desercie bardzo duzo ludzi sie gubi :d Sam pamietam jak zaczynalem grac, wlazlem do dziury i mowie "eee same pajaki to pojde pozwiedzac" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() heh ja mialem lepiej... czekam na 3 lebkow ( polakow ) zeby doszli do final roomu. oczywiscie " tak, tak znamy droge". czekam, czekam, az tu nagle: "XXX left the party", za 2 sekundy "YYY left the party" kilka chwil pozniej "ZZZleft the party". no i zostalo czekac na inna ekipe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
Jesli wpadl w droge na desert questa to nie musi miec 20lvl zeby sie wydostac, bo przed bramka lvl-owa jest tp i tym tp moze sie wydostac. TOPIC@ Nie chce mi sie robic mapki z wyjsciem ale mozesz czaic na jakas druzynew ktora idzie na questa to idz z nimi a przed bramka wejdz w teleport
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() @up
przeciez dalem mapke. czytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek napiszesz. @edit sorry. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez XIII - 15-01-2007 o 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Undead
|
![]() już sobie poradziłem... dokładnie to się zebrałem koło 4 w nocy i jakoś na ślepo wyszedłem... nawet nie będe się mówił jaki to level był, bo wstyd się przyznawać, że na takim levelu mogłem się zgubić i bać czegokolwiek...
![]() Dziękuje za pomoc... i przede wszystkim za mapkę...