|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
Lokacja: U mamy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caddor eldrin
Profesja: Paladin
Gildia: Abring
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: 84/60
Poziom mag.: 16
|
![]() Otóż chciałem się wybrać na wyrmy i nie wiem gdzie lepiej.Czy w liberty bay na wzgórzu czy może na darashi.Jednak nie wiem gdzie na Darashi jest wejście na wyrmy(chodzi o te pod ziemia), dlatego proszę was o pomoc.
Ps. Czy dam radę solo z tymi bestiami? 70 lvl Pall, skille 84/60 mlvl 16.A może lepiej z blokerem?Z góry dziękuje za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2008
Lokacja: Puławy
Imię: Wambas
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 55
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Grasz na neranie, więc uważaj na traperów... Byłem swoim ek ostatnio na wyrmach i traperzy (jak zawsze się znaleźli).
Co do tematu to dasz rade, weź e-speary lub power bolty ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara/Harmonia
|
![]() na dara trzeba ostroznie, bo mozna duzo lurnac
nie mozesz jeszcze uzywac arbalesta, a e spirami czesto sie nie trafia ja bym preferowal wziac ten nowy bow + onyx arrowy, wyjdziesz lepiej ni pb + xbow a tak btw wez stange amulet se xd
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Najlepiej na lb, 1 piętro najbardziej lajtowy resp, weź composite hornbow + onyx arrowy oraz strange amuleta i sprawdź jak Ci będzie szło
![]() |
![]() |
![]() |