|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Witam. Szukałem, nieznalazłem. Szukam pojedyńczego respawnu DL'a. Chodzi mi o miejce w ktorym jest blisko do ucieczki ( schody ). Chodzi mi oczywiście o miejsce dla FACC
![]() ![]() I przy okazji czy dwa DSy i hmmy starcza na DL'a ? ( i oczywyscie manasy ) ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Na wschód od Kazzodronu jest resp zwykłego smoka. Jeżeli chcesz mieć jakieś profity z huntu to jeszcze troche poczekaj, a jak polowanko 4 fun to wez trochę SD i up&down.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Z tym, że ten resp jest niesamowicie powolny, odradzam.
Re.Down Co ty chłopczyku nie powiesz? Ostatnio edytowany przez Thero - 13-01-2007 o 19:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() @up, 2xup
jemu chodzi o DRAGON LORDA, a nie dragona >.< @topic jest jeden resp na d-lair koło venore... tylko trzeba wiedzieć jak dojść. Bo wejściu na d-lair jak masz pecha to będziesz miał na głowie 8 dragów :O Ale jak wyjdziesz odpowiednią dziurką... potem po skosie na północny zachód, poziom wyżej są 2 dragi, a jeszcze wyżej pojedynczy DL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Jesli chodzi o polowanko to 4fun ^^ . Ale co do respu to niema takiego co sie wchodzi i jest sam DL ( tzn. nietrzeba przechodzic przez inne dragi, ) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Zal mi cie ... 8 dragow ... ehhh jak wejdzie obojetnie ktorym rope place to bedzie mial 2 dragi .. pozniej znow 2 pietro wyzej i jeszcze raz w gore i 1 dl sobie siedzi. Boze 8 dragow to by mial jak by poszedl w prawo a nie lewo i to na dodatek po schodach w dol ! Co do tematu 2 ds i hmm na takim lev nie wystarcza ... zaniam postawisz 2 ds to tamten juz padnie ; ] Jak kolega wyzej napisal mozna z sd for fun ( moze w 1 dl wypadnie ci dsm :> ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pojedynczy spawn dragon lorda jest w wieży na Draconii, z tym, że trzeba przejść przez piętro z jednym smokiem.
A co do DS-ów, to wydaje mi się, że bardzo szybko padną, więc raczej nie ma sensu ich nawet przywoływać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() @up
dsy moga pasc albo moga nie pasc jak ja bylme sorkiem od kumpla 34 master sorkiem to stawilem 2 dsy i z e visa jechalem i nic:/nie padly dsy tylko do red wjechal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Olsztyn
Imię: Rose Daredo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Infinnity
Świat: Harmonia
Poziom: 92
Poziom mag.: 64
|
![]() Serdecznie witam,
Najlepiej ci będzie na wierzy na dragon lairze (obok venore, idziesz przez korytarz z ogniami, ze skorpionami, weź 3 parcele). Dużo osób tam chodzi i gdy pierwszemu lepszemu przechodniowi z poziomem powyżej pięćdziesiątego wciśniesz w rękę 200gp to na pewno ciebie zaprowadzi. Jak tam się znajdziesz to idź na zachód. Będzie tam taka wieża. Na pierwdzym piętrze - 1 dragi, drugim - dwa dragi, trzecim - dragon lord. Spokojnie możesz zejść na dół gdy dragon lord zacznie być silniejszy od ciebie. Dragi na dole nie powinny się zrespić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() Ten filmik chyba moze akurat pomoc
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16747
![]() |