|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() mam pytanie odnośnie orclandu a mianowicie:
dawniej(przed update) mogłem chodzic na orcland ze skilami 65 do dista i 21 lvlu bp uhow, hmm i gfb i siedziałem troche.... teraz też bym mógł gdyby nie ten je**** zerk.... przed update był szybki ale teraz to już przesada:/ teraz moje pytanko: czy jest jakis sposob zeby dziada pokonać palkiem??np zucac przed nim fire bombe albo zakładać tarcze i wykańczać go zhmmy??) z góry thx za odp pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() palek z distem 65 powinien zalatic zerka na 3-4 hity z boltow gdyz zerk ma 240 hp, jak zobaczysz go na ekranie to wal i powinno sie udac bez straty uha , a z tarcza tez ciezko bo zerk ma duzo atak knajta do 25 bez wiekszych problemow zalatwia, sprobuj steal ring se kupic na czarna godzine
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Po update byłem moim palkiem w orklandzie(wtedy 44 lvl+boh) i co moge powiedzieć:tak średnio co 3 rzucał na siebie haste,gdy już rzucił to biegał dokładnie tak szybko jak ja(wiem bo robiłem sobie z nim zawody po całym terenie.Co do siły niemoge sie wypowiedzieć bo ani razu mnie żaden nietrafł.
A teraz odpowiadając na twoje pytanie:jasne że mozna bo ja je wtedy tępiłem równo.Zawsze morzesz używać runów,ale czy warto ??? Za każdym razem używać ich kiedy zerk rzuci haste.Na orklandzie niema raczej miejc gdzie mozna expić i niema tam zerków.Na twoim lvl wątpie żeby boh+steal ring pozwoliły ci uciec przed nim. I jeszcze moja rada na koniec do odpowiedniego lvl daruj sobie to miejsce bo niedośc że są tam zerki,to jednak dość niebezpieczna miejsce jak na twój lvl. Ostatnio edytowany przez Mestre - 07-09-2004 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() zależy mi żeby isc na orcland dlatego gdyż bo ponieważ że gram na Aurerze i tam ceny są baaaaardzo wysokie, i dzięki takiemu w helmetowi mógłbym sie dużo wzbogacić - napewno wystarczyłoby na pokrycie kasy na runki
![]() tyle ze ja ubiłem sporo liderów przed update(na pohu) i żaden mi nie wypadł ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Zabijałem z kumplem mnóóóóstwo Liderów i tylko raz mi wypadł W-Helmet ale niestety wziął go kumpel...
W-Helmet wypada bardzo żadko, wydaje mi się nawet że za nim wypadnie to kase którą byś zarobił za Hełm wydasz na Bolty i Runy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Mojemu koledze aż dwa razy wypadł W-helmet, a był z 10 razy na nich...
|
![]() |
![]() |