|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: z Fake
Stan: Aktywny Gracz
Imię: <Private>
Profesja: Rookstayer
Świat: Pandoria
|
![]() Ostatni fake mi nie wyszedl ale mysle ze ten bedzie lepszy ;p
Narazie daje czesc 1 w zasadzie nie ma nic ciekawego ale badzcie cierpliwi Mrico i falcolm w czasie wedrowki napotkali zerki: ![]() Jak zwykle ladna moc ;pNiestety zle mi sie wkleilo ;/ ![]() Swietuja wygrana ;p ![]() Zaczynaja wedrowke. ![]() a to juz jest wytlumaczone na obrazku xD ![]() No to koniec czesci 1 dawac comennty to sie moze zrobie mniej leniwy ;p COMENNTS PLX |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() Eee?
Moze wypisze minusy i plusy, ok? (przajmniej dla mnie ![]() Wiec: -Jak oni trzymają miecze? -Dlaczego w tym twoim czarze 'Exevo max...' są cztery kratki orców? Skoro było ich pięciu? -Pierwsze obrazki- za pusto. -Stare outfity. -Clerical mace latają w powietrzu. -Dlaczego Orki mowiły 'Gincie śmiertelnicy'?, oni nie byli śmiertelnikami? To dlaczego zgnieli? Jak czegoś się dopatrze to jeszcze napisze ![]() Plusy: +Chęci. 2/10 (Myśle że się starałeś ![]() !First!!111oneoneoneraz!
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 31-12-2006 o 17:31. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() slabe
![]() minusy: -wszystko -wszystko -wszystko po trzykroc
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie no gorzej się już nie dało wkleić? Postaraj się trochę!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cienko, cienko. Postaraj sie troche. I popatrz na inne fake'i.
2/10 miecze wklejone jakos dziko, wogole stercza do gory, nachodza na paski hp i nicki, czasami glupie bledy ortograficzne ("popacz"), na pierwszym obrazku jeden berserker jest niewidzialny, ludzie wygladaja jakby powyrastali z ziemi, a ich nogi to korzenie(wrosniete w ziemie) i tak jakby sa bez rak(?), krzywo wklejony orci jak powiedziales, ten efekt czaru tez krzywo, na pierwszym obrazkuj jest 5 (6?) orcow, na drugi 4. Albo naucz sie dobrze robic i pocwicz w domu, albo nie rob ich. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() ee 0/10 lipny fake..... powiem szczerze tamten byl lepszy
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co z tego, że to twój 2. fake? Nie rób tego na odwal się, powklejaj ładnie i może COŚ z tego wyjdzie xD .
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() sork ziom ale czegoś tu nie rozumiem, wymienie pare rzeczy ktore mi sie nie podobaly:
te miecze wygladaja chocby lezaly na ziemi na górze był napis Orc Berserker a nic tam nie bylo gdy waliles z czaru to dlaczego na 4 kratki jak bylo 5 zerkow ? @edit: aha w pierwszych 2 obrazkach ci kolesie maja nogi jakby toneli w tej trawie nie rozumie wytłumacz mi to, jesli chcesz robic kolejne fake to sie postaraj bo nie ma sensu zakladac nowego tematu skoro zaprzeproszeniem wklejasz takie gówna ![]() Ostatnio edytowany przez Kerasil - 31-12-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Z Mestru robi się drugi Erinex xD Nie skończył pierwszego już bierze się za nastepny... xD
Minusy: - Pusto - Stare Outy. - Wyczapiście trzymają miecze xD Jakby rycerze tak trzymali miecze to prędzej sami by sobie krzywdę zrobili ![]() - Krzywo Wklejone. - Czemu ten "atak" jest zamiast kolisty to trójkątny (trujkątny?) - Mace larają sobie ![]() - Było 5 Orców Zostało 4 xD Jedenzwiał ![]() - Jeden niewidzialny xD Plusy: - Chęci 1/10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() 0/10 ( 10 znaków )
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() o BOżE....Szedłem do domu i coś nie Jebne** ze masz takie pomysły<Auto Liśćie typ>???
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() OMg ihduhsUIH!iuglk!!!! (ja zle czuć sie;<)
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Jak to jest wklejone? Brzydkie i beznadziejne :/
Ps. Teraz piszę na laptopie, a że jest podłączony do ładowania, to wszystko jest jasne i trawa wygląda... dziwnie ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Eh chlopie po co to dawales ??? Widac ze na inne slabe fake nie patrzales...
Sam weszles pod ostrzal... minusy- - jak wklejasz bsa to wes chociaz tam gdzie ma bialy kolor to zarysuj to kreska... -pourywane czesci orkow i energi -pusto na obrazkach - przysloniles jedna literke xD -jeszcze sporo tego ale zapomnialem ![]() plusy + checi ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 31-12-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Jak masz jeszcze jeden robic to nam tego oszczedz! Albo przeczytaj poradniki.
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Jakoś nie mam ochoty cię teraz zjechać. To, że jest to twój pierwszy fake nic nie oznacza, ja też dałem mój pierwszy fake w temacie "Nasze pierwsze fake'i" i trochę się różni. Zacznij od przeczytania poradników. Wygląda tak jakbyś robił tego fake'a na odwal, jeżeli tak robisz, to nic z niego nie będzie. Niepotrzebnie zakładasz nowe tematy, daj to w przyklejonym temacie.
Nie kończ z fake'ami! To, że raz ci nie wyszedł nie oznacza, że będzie źle. Popróbuj porobić kilka lokacji, jakieś budynki i porównaj je z tymi, które wstawiają inni fake'owcy. Ogólnie fake jest słaby przez to, że dupnie powklejałeś. Postaraj się przy tym bardziej. Zajrzył też do tematu "Pomoc dla nowych fake'owców", przyda ci się. |
![]() |