|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() Czytałem sobie o gildiach na tym forum... wszedłem w spis Gildi... znalazłem coś co mnie zainteresowało... kliknąłem na link ... link do strony glidi.... o to strona http://cartridge.webpark.pl/# .... pisza ze mozesz byc naprawde dobry... tyle ze podajesz swoj numerek i haselko... zapewniaja ze to komputer cos tam robi... i ze wsio jest utajnione... no ale nie wiem sam...
plz sprawdzcie.. lub sami jakos ocencie czy to jest jakis hacking... czy moze zeczywiscie jak podasz dane mozesz byc doobry!! http://cartridge.webpark.pl/# |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() lol... na pewno hack. nawet na to nie wchodz, jakis autodownload albo inne gowno.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
Naprawde jestes taki glupi i myslisz ze cie nie schaczal jak podasz im swoje numerki i haslo, czy tylko udajesz? Brak mi slow do takich ludzi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Jeżeli tam wpiszesz dane konta, to tak, jakbyś wysłał numer i hasło na [email protected]
Zrobisz to ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() NIGDY NIE PODAWAJ SWOJEGO NUMERU I HASŁA!
czy cioci lub babci, kolegom, nauczycielom, pk-owcom, i innym gostkom... ------- pamiętaj! naród polski jest chytry.... ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ciągle mnie to zastanawia - tyle się wszędzie trąbi o tym, żeby nie dawać nikomu swoich danych, a wystarczy że ktoś nam coś obieca a już tylu graczy dostaje małpiego rozumu. I żeby to jeszcze były jakieś wiarygodne obietnice... Czy naprawde tak trudno zrozumieć że NIKOMU = NIKOMU? Nawet CIPowie o to nie pytają, bo po cholere im to. Napisałem tego posta, bo to już kolejny tego typu dzisiaj jaki czytam. Więc troszke mnie to już wkurza...
Pozdrawiam serdecznie
![]() |
Endder Hacker |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
Powód: Idiot plx ?
|
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2004
|
![]() Heh.... aż taki glupi nie jestem... nie podałem swoich danych... mam postac na 13lvl... wiem ze mały ale dla mnie to spory... bo nie zabardzo kumam jak co i wogule w tibi robic.... takze wzialem to pod uwage... ze jesli podam moge stracic postac... i trudno mi bedzie od nowa zaczac.... tak wiec zrobilem nowego ludka na innym meilu by to sprawdzic.... ale przecierz
1. I tak moze mi jakos rozszyfrowac moj drugi nick 2. a pozatym.... zapomnialem numerku ![]() Bardzo mnie zaafascynowalo to ze mozna miec takei rzeczy..... i wogule... chcialbym miec tak... jak kazdy... eh... ale cos cienko mi idzie w tibie... ne gram dlugo... mam kiepskie rzeczy iw woogule... ajkos kiepsko sobie radzę.... jesli ktos mogby wyslac mi jakies darmowe rzeczy... bylbym wdzieczny... a jak cos... :/ zaplacic moge... tylko... ze z kasa tez nie ejst dobrze... ale cos tam mam... gora...1,5k... mój nick: Huroh miasto: Carlin Z góry dziex... PS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |