|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tajfoon
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 50+
Skille: 77/75 +
Poziom mag.: 5+
|
![]() Pytanie jest takie : Jakie skile,lvl?
I dokladnie w ktorych miejscach mozna dac link do jakiejs mapki z cyclopolis! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Skille 70/70 powinny być w miarę dobre.
Pz. około 40... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolega na 20 levelu ze skilami 62/62 expi tam, ale to w miare doswiadczony gracz, i ma tez niezle eq, k seta, demon shield, bohy, fire axe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 75/75, 30lvl, gs w ręce i biegamy. Można szybciej ofkoz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Wyjsc na zero z lootem i jakos ujsc z zyciem a dobrze podexpic to roznica. Cyclopolis nie oplaca sie knightowi (wymaga dosyc sporych skili a te jak wiadomo trzeba dlugo trenowac). Dodatkowo niedoswiadczony gracz wpakuje sie napewno na Fe, orca leadre, zerka, archana i tego typu sprawy a ludzi jest tam od chu***.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Cytuj:
Jeśli nie znasz jego mapy dobrze a nie chcesz miec niemilych niespodzianek, nalezy udac sie i expic na pietrze -2 (same cyce i soldy) Ostatnio edytowany przez grzysztof - 12-10-2006 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh, ja czesto bylem sam w cyclopis, i nie gralem o dziwnych porach. fakt jest taki ze czesto jest tam duzo ludiz, ale nie zawsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() 40 lvl 80/80. na tym lvlu poziom -1 -2 i kawałek -3 od 60lvla wszystkie poziomy do dragów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cyclo jest bardzo dobre i to wlasnie dla knighta, tylko ze nie -1, tylko -2, i tam takze problem przeludnienia znika bo -2 mozesz sobie list zostawici wiekszosc ludzi to uszanuje, zwraca sie spokojnie a cyce sa bardzo przyjemne dla knighta
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
BTW Nie kazdy moze byc w gildi siejacej PA na serverze i zajmowac sobie cyclopolis a o non-pvp nawet nie mowie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
wogle co ty piszesz? jakie skile? od kiedy na cyce trzeba 80/80??? od kiedy na -2 nooby wybijaja respa? jak polozysz list to wiekszosc uszanuje, no a jak nie uszanuje to trudno, przeciez wszedzie ci moze noob przyleciec i wybic all
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Venore
Imię: Qirahn Mathar
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 88
Skille: 21/28
Poziom mag.: 63
|
![]() Cyce to potwor nie dla knighta, ja ze skillami 73 i 36 lvl mam ogromne problemy nawet pod thais, w c-secie z dwureczna mnie cholernik wali za 50, a jak naloze bron jednoreczna to potrzebuje z 7-8 uderzen zeby go zabic i wychodzi podobnie. Potwory z silnym atakiem wrecz i dobra obrone nie nadaja sie do expienia dla knighta. (podobnie jest z guardami)
Powiem tyle: wybijajac full resp pod thais ze skillami 73 (36 lvl) i dwureczna + c-set musze sie zawsze uhnac przynajmniej raz, a czesto dwa razy i za huj sie nie zwraca. (a ustawiam sie tak ze mnie jeden cyc atakuje i mimo to obrywam wpizdu!!!) Wiec nie wyobrazam sobie zebym mogl isc do cyclo~ gdzie cycow jest kilka razy wiecej. A wy podajecie ze wystarcza skille 75. LOL, tyle wam powiem. Na moje oko potrzeba 90, jak nie 95 zeby jakos sensownie knightem na cycach expic. (a te skille to tysiac godzin treningu, ciekawe kto tyle wytrzyma -,-)
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. Ostatnio edytowany przez Abipear - 15-10-2006 o 08:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Gz. Jak sie umie biegac i "tanczyc" z potworkami to bardzo szybko zabijasz a nie leje cie wiecej niz 2 -.-. No ale dobra, przeciez wg ciebie trzeba siedziec miesiace, robic skille 95 zeby expic na... cycach Jestes wspanialy. [ironia] A zeby bloknac demona trzeba miec skill 110 [/ironia] Ja spokojnie wyrabialem na cyclo, link na tibia.com do mojego chara masz w podpisie... ;] Ostatnio edytowany przez Cashtan - 15-10-2006 o 08:56. Powód: Bo tak ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ktory ty masz lvl ? (knightem) Ty chyba nigdy knightem nie grales, jak przyszles tu wmawiac ze trzeba miec skille 95 na cyca bo ty nie umiesz ubic ów potworka -,-' A w ogole Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Cashtan - 15-10-2006 o 09:02. Powód: Lubie edytowac -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecej cycow to chodzilo mi o to ze jak sie zabije jednego to przychodzi drugi i nie trzeba czekac. Lvl mam knightem 36 i skile 73, eq: c-set, rh, p-ammy. Bez tarczy cyc mnie napie*dala po 50 w takim eq. Fajnie? -,-
¤ Mlvl: 62 ¤ Skills: 21/28 Retired... Maybe some day I will back. ![]() __________________________________ If you are my friend, you will know that. Spektrum and Holy Dragons will be always in my memory. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() To dziwne bo ja bez pacca dotrwalem do 37 w tym 30-37 lvl zrobilem NA CYCACH na pohu. I nie zszedl mi ani 1 UH, jedynie co przyszli koledzy zebym im bloknal gsa czy cos, albo jak ktos dsa lurnal, ja nie wiem co ty robisz ze cie leje po 50, lol -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Racja racja, bo jechales na zwyklej exurze (i jak ci sie mana skonczyla to przerywales expienie) ... z tarcza i bronia 1 reczna ;P na full def ...
Ostatnio edytowany przez MlodyPL - 15-10-2006 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, jechalem na exurze ale wcale sobie nie przerywalem jak mi sie konczyla mana, a bilem bronia 1 reczna z tarcza na full atk a nie def -.-
Sam sie dzisiaj dziwie jak ja wbilem az 7 lvli tam jak tam tak malo cycow ;| |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() @Abipear
Jak ci się nie zwraca takim charem z takim eq na cycach w ms, to może odpuść sobie Tibię? Ona jest jak MediaMarkt. |
![]() |
![]() |