|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Moze sa tu jeszcze uzytkownicy ktorzy nie widzieli tych SUPER produkcji:
1. Gotuj z Hitlerem (prawy guzik>zapisz jako..) - po niemiecko-angielsko-polsku (polski film) napisy: NAPISY PO POLSKU(tylko nie piszcze ze w *****, jak ktos sie boji to nie sciagac) z www.kicz.org 2. Jaka to nalewka? - prawie jak "Jaka to melodia?" ![]() 3. Byczek (prawy guzik>zapisz jako..) - z www.kicz.org 4. Smerfy (wersja metalowa ![]() 5. Spid - Niebezpieczna Prędkość - film kabaretu "Noł nejm" - ***** z oficjalnej strony, jak sie bojisz to nie sciagaj - z www.nolnejm.com Pierwsze 3 hosty bardzo wolne.. sprobujcie moze programow przyspieszajacych sciaganie, bo inaczej 35KB/s :> Duzo osob pewnie jeszcze wszystkich filmow nie widzialo. Mam nadzieje, ze sie spodobaja. Troche humoru ja wyzszym poziomie niz prezentowany na tym forum ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() filmy ogladalem wczesniej kuk mit hitler ist supa ja ja;d
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Jaaka to nalewkaaaaa
"Pozdrawiam wszystkie robokopy z Poznania" xd No i spid też fajny - eye tea eye ;d Ostatnio edytowany przez Upierz - 22-01-2007 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Mego miasta sie nie wstydze
Stan: Niegrający
Świat: Została pustka
Poziom: Czy
Skille: ToWazne
Poziom mag.: ??
|
![]() Kolejny cwaniak chce sie pochwalic jakie filmy w sieci znalazł:
- po 1 nie czytales regulaminu działu "filmy" - po 2 powinieneś dostać warna za ten temat - po 3 sa od tego inne strony (np. www.smog.pl , youtube, wrzuta.pl, maxior.pl itd.) - po 4 jakby kazdy zaczął dawac filmy z neta tutaj co by sie porobiło - po 5 jak juz tak chcesz szpanowac filmami to zrób swoje forum tam dawaj linki i bedzie gitas albo popros zeby zrobili kategorie na forum "filmy niezwiązane z tibia" i bedzie gitas. - po 6 pzdr ![]() |
![]() |
![]() |