|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Andrychów koło Bielska
![]() |
![]() mam brata ktory ma 22 lvl i scigal sie z kolegą ktory ma 34 lvl, (mój brat pallek a ten kolega knight), obaj zalozyli sobie bohy i byli na równo, potem ten jego kolega ściągnol bohy a moj brat nadal je mial i dalej byli na równo. co to znaczy?? Czyżby bohy nic nie dawały od penego lvl'a?? na poczatku nie wiezylem ze jest bez bohów więc dla upewnienia się daliś my trade i na serio ich nie miał a różnicy nie było. Proszę napiszcie, jak wydaje się wam że to niemożliwe to postaram się kidyś nakręcić filmik. <papa> czekam na komentarze
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bohy zawsze daja szybkosc 15% levela. Mozliwe ze jeden z kolegow mial poprotu male opoznienie w transmisji dlatego biegl wolniej. Ogolem na takim lvl bohy duzo nie zwiekszaja speeda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() Tompiorku, bohy dają ci +30% speeda, nie 15
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() nawet bez bohow knight na 34 lv jest szybszy niz pallek 22lv wiec nie wiem jak to moglo byc mozliwe qmpel mial problemy z laczem
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Poprostu kolega 32 knight mial lagi czy cos takiego... Tak trudno sie skapczyc?
|
![]() |
![]() |