|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2004
|
![]() MAM WIELKI PROBLEM. Dysk twardy mi się rozwalil i mam tylko Knoppix 3.2 (live linux-on-CD). wszystko co sciagne zapisuje sie na ram, a po restarcie znika :/ ale jak sciagnalem tibie dla linuxa i ja rozpakowalem, pokazuje sie ze "./tibiawish: error while loading shared libraries: libtk8.3.so: cannot open shared object file: No such file or directory"
szukalem tych bibliotek, chyba nawet znalazlem ale nic z tym plikiem sie nie dalo zrobic... linuksa uzywam ekhm.... od wczoraj. Sciagnalem tez Winex zeby emulowac pliki ***** pod linuksem ale kiedy wybieram plik instalacyjny tibii 7.3 dla windows i klikam Install nic sie nie dzieje :/ Jesli ktos wie jak zrobic zeby Tibia zadzialala (krok po kroku) obojetnie ktory klient to bardzo prosze o szybka pomoc!!! PS. Mam GNOME, IceWM i Fluxbox. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
A tak ciezko uzyc guzika 'Szukaj' i sprawdzic czy nie bylo czegos takiego juz na forum? LEN!!! http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=3534 |
|
![]() |