|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Jak myslicie jakie to jest bractwo, bo mi sie kojazy ze jest to Knight Watch Tower, zalozone przez starozytnego Palladyna (nie mylic z paladynem, to co innego)
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Świat: honera
Poziom: 25
Skille: --/20
Poziom mag.: 26
|
![]() A mi się wydaje że to bractwo to Pits of Inferno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up: pits of inferno to raczej miejsce...
Nightmare Knights (albo knightmare, nie pamietam)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() A ja sadze ze to wyznawcy Bezlitosnej siodemki (czyt.Ruth~~ seven.) Cos jak Culty w Liberty Bay /Goroma ale o wiele potezniejsze. Po drugie niektorzy mowia ze Pits of inferno postawia pod pohem a przeciez POH dla Facc hmmm...moze jakas tajemna jaskina ? Moze Demony z Edron przeniosa sie pod POH do Pits of Inferno ? Przeciez z tego newsa mozna wywnioskowac ze Tibia upadnie a zlo zacznie triumfowac (cos jak w Lord of the Rings
![]() ![]()
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 18-11-2006 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Tym Bractwem z pewnością są Nightmare Knights, w jednej z ich książek jest napisane tak:
In Tibias darkest hour our order will return and once again battle the forces of evil and new generation will lead our order to greater glory than ever. May those who will come not fall prey to the same evil as we did. Czyli ukryte tereny pod PoHem znów bedą dostępne, podobnie jak Tower of Knightwach. Z tego co wiec ostrzeżenie z newsa nie jest wyssane z palca, bo oprócz walki trzeba bedzie dużo pogłówkować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Sake Ryu-Keisei
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Poziom: 87
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
|
![]() Jak dobrze pamiętam treść newsa, to będziemy mieć możliwość wyboru strony... przeciwnikami Nightmare Knights byli Brootherhood of Bones, czyli grupa nekromantów na czele z Goshnarem. Um... jak kogoś interesuje więcej informacji to niech poszuka na Tibiawiki informacji o Nightmare Knights. IMHO Knightwatch tower stanie się dostępne (może mieć to związek z jakimś trudnym questem). W KWT znajduje się wiele ciekawych obiektów, w tym grób Goshnara (nadal na podst. informacji z Tibiawiki), co daje MOŻLIWOŚĆ wprowadzenia tam nowego bossa w postaci właśnie tego króla nekromantów (niektórzy twierdzą, że on nadal żyje... w końcu był władcą nieumarłych, nie?). A tak na marginesie.... jeśli dodadzą jakies tereny na północy, to czytałem, że jakiś uczeń Goshnara uciekł właśne w tym kierunku... ^.-
E... i Knightwatch Tower to miejsce znajdujące się pod PoH (a dokładniej pod Necromancers House), do którego istnieje klucz, ale nie istnieje jak na razie wejście. Nie mylcie tego z Nightmare Knights ; D |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: venore
Imię: seromontis
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 7
Poziom mag.: 7
|
![]() Kiedys w KnightWatch Tower był quest na Warlord Sworda, ciekawe czy z jej otworzeniem znowu będzie dostępny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie część podziemna Knightwatch tower znajduje się (!!!) pod Knightwatch tower. Po trzecie - tak jest klucz, i było wejscie ale sie zmyło w updacie parę lat temu. Po czwarte Nightmare Knights są z tym związani, ale tlumaczenie tego wszystkim zajelo by zbyt wiele miejsca. Cytuj:
![]() Cytuj:
Po siódme "a gdyby" babcia miała wąsy to by była dziadkiem a "może" morze jest glebokie i szerokie i "chyba" jest @ci co beda mnie bluzgac ze jestem wszystkowiedzacy i nie uznaje slow krytyki: nie mowie nigdy niczego, jesli nie wiem tego napewno. A wiem. A po jedenaste: ubezpiecz sie.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Kielce
Imię: Sake Ryu-Keisei
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Bright Light
Świat: Julera
Poziom: 87
Skille: 19/25
Poziom mag.: 61
|
![]() Ta, to jest wieża... ja tylko mówię, co wiem z praktyki, a w praktyce, to wieży tam nie widziałem, a to chyba znaczy, ze ostała się tylko część podziemna. Jeśli nie, to z chęcią sie dowiem gdzie jest reszta. O wejściu masz rację, nie wyraziłem się dość dokładnie... a to zdanie "Nie mylcie tego z Nightmare Knights"... chodziło mi o to, że Knightwatch Tower to nie jest nazwa organizacji jak to napisał autor tematu, a że chodziło mu prawdopodobnie o Nightmare Knights. Za to info, że Brotherhood of Bones uciekli na Drefe... lol, masz rację, jakoś mi to umknęło : o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja pomyliło mi się.
A co do tej wierzy to nie ma wierzy, wierza jest taka podziemna, ze jest pare pieter w dół. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
miało być WIEŻY nie ma podziemnych wież Topic@ Niestety nic na ten temat nie wiem
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Poki test nie ruszy mozemy se gdybac - btw buy all sds , uhs , explos - refugia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Świat: Secura
|
![]() w thais jakiś gostek pokazywał mi blue keua a numera nie pamientam numer i mówił ze to klucz do king wath tower
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() -Post do kasacji...-
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() gratulujemy archeologom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Świat: Secura
|
![]() Jakim archeologom?? A jeśli chodzi o tego innego paladyna to tak naprawde palladyn walczy ze złem.A cip soft nie mógł wymyśleć innej nazwy np archier
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() takim ktorzy odkopuja stare tematy (jeszcze sprzed update) bo po upie wszystko sie wyjasnilo a jesli twoj iloraz (moze masz iloczyn?) inteligencji nie pozwala ci zrozumiec co znaczy na forum - archeolog
i nie umiesz zobaczyc daty napisania posta to prosze wyjdz i nie trzaskaj drzwiami |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|