|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Najlepiej wogóle nie zaczynaj i zajmij sie rl.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marsz ku chwale? Moja rada odpal starego chara i nie przejmuj sie deadem..padles na dragu to staraj sie grac tak aby wkoncu go pokonac...jezeli jestes knightem nie przejmuj sie jak padniesz..odrob skille i postaraj sie ustawiac sobie poprzeczki np 25 lev 65/65 30 lev 70/70 itd
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Najlepiej nie grać w ten shit (...) ; D Motywacja to ty sam, padłeś niemasz chęci do grania? Nie graj, nie musisz.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ale ja chce grać!!! Chce zacząć od nowa. Doradźcie na jakim świecie bo na tych których mam postacie są moi kumple-nooby
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To zalezy jaka profesje lubisz i jaki styl gry preferujesz?
Lubisz po pkowac to zrob sorca na pvp. nie lubisz to zrob na no-pvp. Lubisz siedziec i skillowac zrob knighta. To wszysstko zalezy jak lubisz grac |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: East Side
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter'Slayer
Profesja: Paladin
Skille: 55/35
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() OK. To powiedzcie na jakim świecie(nie non-pvp i nie enforced pvp) Tylko zwykły fajny świat
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: East Side
Imię: Hunter'Slayer
Profesja: Paladin
Skille: 55/35
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak Dopiero Zaczynasz To idz na non pvp i naucz sie grac potem czekaj na nowy i jedziesz "ku chwale"
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Dajcie jakiś świat!!!!
|
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Zacznij grac na harmonii (non-pvp) to dam ci jakis eq na poczatek i wespre słowem oraz dobrą radą...
Name: Xeradus @edit: Ale ostrzegam, że tam są wiecznie kolejki. @Down "dużo polaków" to raczej minus. Ostatnio edytowany przez Xeradus - 27-01-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Wa-wa
Imię: Ferion Korton
Profesja: Sorcerer
Świat: guardia
Poziom: 19
Poziom mag.: 21
|
![]() njalepiej no non pvp ![]() Nikt cię nie peknie, i nie stracisz chęci do gry...jak ja na hibernie ![]() Ale co tam, stare odchodzi, a nowe przychodzi. Tylko czekam na jakiś nowy serwer pvp. Będę grał dzień i noc ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Graj na honerze. brak praktycznie noobow
: )P Tylko raz przejdę tą drogą. Dlatego jeśli mogę zrobić coś dobrego lub okazać uprzejmość, muszę to zrobić teraz. Nie mogę tego odkładać, lub zaniedbywać, bo już nigdy nie przejdę tą samą drogą. q( : ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ : )P Jedyny sposób, by odkryć granice możliwości, to przekroczyć je i sięgnąć po niemożliwe. q( : |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |