|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Max wymiary obrazka: 640x480.
Dziury we łbie i nie tylko. Co on handlował niewolnikami, że tak dużo ciał? W krwi są brzydkie różowe plamy :(.
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 23-01-2007 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...
- Biały Outfit - Stara Trawa - Hmmm... Jak go okradli to po jakie on rzeczy idze ?? Troche takie niekumate...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() no! to jest ok.
Fabuła zapowiada się w porządku. Nie ma 1337 obrazków do jednej sceny. Wykonanie ok. Pojawił się nawet, bardzo rzadki, opiewany w pieśniach, sprite ludzika IDĄCEGO. Z minusów - "posiadłość", nie ma murów. Co to jest - sam fundament? Gruzu też nie widać. Skrzynia z tajemniczym Tym, leżała bez żadnej ochrony. Główny bohater nie powinien być cały biały.. to wygląda jakbyś nie umiał go pokolorować. Ale i tak jakieś 8-9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() -Bialy out
-stara trawa -za duze obrazki -brak ruin posiadlosci Popracuj nad tym a bedzie git! ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() *niuch* *niuch* Czuje SH!
Slabo graficznie, a fabularnie dno ;p
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() -
Co on tam miał burdel ,że tyle ciał? Szkoda ,że nie ma gruzu przynajmiej... Gostek biały... + Idący gostek (!) Fabuła fajna! = Gówno mnie obchodzi trawa każdy daje jaką chce... -.- A to daje: 8/10 Aha jak chcesz wez mnie fo fake'ia to mój outf: ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To ja jak zwykle na początek ocenie tak:
Minusy: - Biały out - Stara trawa - Od kiedy to deski ( posadzka ) wyrastają z ziemi? - Wsio na jednym obrazku - Obrazki większe nie mogły być? - Hmm... Skoro rozwalili cały dom to czemu zostawili amfore, beczki i kufer z "tym czyms"? Plusy: - Chęci - Dobrze zapowiadająca się fabuła. - Praca (nikła, ale zawsze jakaś xD) Wnioski (a to nowość xD): Musisz popracować nad swoim wykonaniem graficznym i fabularnym. Nie możesz robić starych graf, bo każdy będzie ci to wypominał ( no chyba, że odpowiednio przerobisz ). Ta posadzka też ci nie wyszła, bo od kiedy wyrasta z ziemi? Noi jeszce te wielgachn e rozmiary obrazków :/ Musisz się postarać, a kiedyś ludzie będą wspominać twoje fake'i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Witam !
No wkońcu idąca postać ,a nie cały czas w miejscu ! No to koniec plusów teraz minusy: Dziwne połączenie desek z trawą , brak ścian chociaż na górze obrazka coś tam widać ![]() I dziury w głowie niestety widać ! - czyżby paint-->wklej(bez tła)? Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() -stara trawa
-handlowcem?bardziej by pasowało handlarzem -biały outfit(jak kolorować nie umiesz użyj programu fake graphhic generator 3 poszukaj gdzieś na forum jest) ogółem nie oceniam prologów ale zrobię wyjątek 2/10
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. dopatrzylem sie we "wstepie" ortow i bl. jezykowych
2. bialy outfit ![]() 3. travka... 4. "na wschodzie kraju" - niezbyt precyzyjna wskazowka oceny nie daje, czekam na next part
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dzięki za wszystkie rady. Spróbuje je wykorzystać. Niektórych niedoróbek poprostu nie zauważyłem. Kogucik302 upzredził moją prośbę: Zamieszczajcie outfity jeżeli chcecie wziąść udział w tej opowieści. Piszcie też jak ma się dana osoba nazywać.
P.S Jaki numer ma nowa trawa? |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Minusy:
- stara trawa - biały outfit - dziurawy ludzik i nie tylko - gdzieniegdzie rozowe kropki - brzydki dom - za duze rozmiary Plusy: - poruszajacy sie outfit xD Ogolnie bardzo slabe: 2/10
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() DDDDDuzo lepiej niz popszednio
![]() Minusy: Jest specjalne ognisko a nie sam ogien(to dziwnie wyglada) dostal 1220 i jeszcze zyje?(operuj mniejszymi liczbami to lepiej wyglada np 100 dostal i ma czerwone a nie 54545646745 dostal i ma czerowne ![]() Plusy: Kolorowe oufity. Drzewka ładnie wyeksponowane.( chyba tak to sie pisze) chodzenie. łozko(a nie koles ranny lezy na ziemi) ocenie po nastepnej czesci
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 24-01-2007 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() o wiele lepiej!
plusy: -kolorowe outy -chodzenie -nie jest już tak pusto minusy: -ta trawa wycięta z tibi? -ogień bez kamieni otaczających go żeby nie spalić lasu eee... -1220 hit?i jeszcze żyje
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No, coraz lepiej, ale trawe to chyba wyciales ze screena na rl tibii xD
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Ta trawa to mi wygląda na screena z tibii :/ Wieś tańczy i śpiewa ;/
Wogóle to kiepska fabuła i słaby początek. Jak słabo zaczniesz to raczej napewno dobrze nie skończysz. Błędy już wytyczono. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() KSNF ;p
Trawa z tibi ( jak juz nie mozesz uzyc sily cierpliwosci i poszukac to polecam szukanie w OTS ME ) Outfit slabo pokolorowany Ognisko bez kamieni... (inteligencja rox) Nie wiele lepiej od poprzedniego. 2/10 moglbym ci dac.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Ty zdrajco... Ja ci outfa dałem a tyś go dał jakiemuś Ilianowi...
Fake'i się poprawił... Ale ten outfit... Podpadłeś mi... 8/10