|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Podoba wam sie strona!!! | |||
Fajna |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 15.15% |
dobra |
2 | 6.06% |
moze byc |
3 | 9.09% |
do bani za duzo takich stron |
23 | 69.70% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2004
![]() |
![]() Cze stworzylem strone o tibi. Chcial bym ja umiescic w linkach. Strona jest na bezplatnym serverze. Adres to www.tibiaonline.friko.pl
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Ciebie to się za jaja powinno powiesić za taki plagiat. W dodatku jest to nieudolny plagiat.
Masz minimalne zdolności co do tworzenia stron WWW (za dużo suwaków, strona nie mieści się w oknie przy rozdzielczości 1024x768 i dalej mi się nie chce wymieniać). Logo tandetne. Główne okno (to na środku): -tło zerżnięte z tibia.com -paski tytułu newsa też z powyższej strony. Reszta strony: -newsy z tibia.pl -reszta inforamcji pewnie też. Reasumując odwaliłeś nieudolną kopię informacji i wyglądu z paru stron. <edit> Czemu w sondzie nie ma opcji TOTALNA KICHA. Chciałeś krytyki to masz.
![]() Ostatnio edytowany przez Bal Ur - 10-09-2004 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
Profesja: Elite Knight
|
![]() -.-"
wybur -wybory=wybór Dalej nie chcialo mi sie szukać. Za duzo sówaków
Apsik ;< Ostatnio edytowany przez Zegenis - 13-09-2004 o 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mi sie strona miesci przy rozdzielczosci 1428x1024 blad nie podane na poczatku w jakiej rozdzielczosci ogladac. Pozatym dane o tibi mozna znalezc a ja je robilem tzn umieszczalem i pisalem. Tło jest z tibi com ale z kad mozesz wiedziec jak jest setek takich tel w necie i tak samo do newsow grafa. Oczywiscie rysunki miast z pl ale nawet oni maja z tibi.de. Aha i jak sie strona miesci to jest jeden sowak.A newsy sa z tibi pl ale nie wszystkie tlumacze sam jak mi nie wyjdzie poprawiam lub kopiuje caly tekst. A tak to dzieki za opinie i bledy postaram sie naprawic.
Ostatnio edytowany przez Xadras - 10-09-2004 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy to mialo znaczyc ze sie przyrownujesz do tibii.pl???
hehhe czlowieku, nie chce obrazaqc, ale jak bys dal jeszcze opis questow, to by bylo polskie centrum noobow tibijsskich...
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Chesz robić strone? To rób. Ale prosze, nie kopiuj materiałów z tibia.pl, bo chcociażby newsy są skopiowane~ (nie wiem czy wszystkie ale widze żew sporo). Mapy niepodpisane - są nasze, widze po odcieniach
![]() Więc jak chcesz robić coś dobrze - zrób to SAM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() A co wy sie tak plujecie z plagiatem ja mam pytanie skad tibia pl wziela wiadomosci. Plagiat z tibia.com czy sami doszliscie do wszystkiego. Aha i nie chodzi mi oto czys trona cos wnosi o tibi bo tibia.pl i tak jest z milion razy lepsza tylko co myslicie o takich rozwiazaniach ale za bledy tez dzieki.
Ostatnio edytowany przez Xadras - 10-09-2004 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
![]() Już rozumiesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Mógl bym wiedziec wtedy jakie opisy. A za newsy srry ale mi nie wychodzily te ostatnie jakos ale tak sie staram tlumaczyc a rysunki macie z tibi.de jeszcze sami, ale jak znajde swoje pozmieniam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() zamiast tracic czas na bezowocne dyskusje z tym dzieciakiem nie lepiej zawiadomic friko o plagiacie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Tacy jestes cie ok zamykam strone na razie. Sami macie posciagane z kats np tibia.de rysunki newsy jak zobaczycie sa od was ale nie wszystkie. Jak was tak to razi zrobie swoje i pewnie w niedziele znowu strona ruszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Newsy to tibia.pl ma "ściągane" jedynie od tibia.com i uwentualnie od tibianews.net , ale są one jedynie tłumaczone na język polski i twórcom to nie przeszkadza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
@Xandras Zobaczysz, jak strona bedzie w 100% twoja, ludzie inaczej ją będą odbierać ![]() p.s na mapy z tibia.de sama strona nam pozwoliła więc w czym problem? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Nie wiedzialem ze wam pozwolili. Wlasnie pracuje nad wygladem i zmieniam reszte czyli te zdjecia co wam nie pasowaly jak cos jeszcze piszcie no i newsy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Siema wszyscy. To znowu ja wrocilem. Zmienilem mapy i newsy dzialaja mozna komentowac. Rysunki zmienilem a newsy przetlumacze pozniej. Głosujcie dalej mam nadzieje ze lepiej ja ocenicie zmiany bede caly czas wprowadzane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jeśli chcesz, by twoją stronę odwiedzali inni, musisz :
Uwierz mi, jeśli chcesz mieć jako taką oglądalność w stosunku do innych rodzimych stron o tibii, musisz w to jeszcze włożyć spoooooro pracy. A po za tym odradzam korzystanie z gotowych skryptów do strony. Są fajne jak zaczynasz robić stronę, ale potem szybko okazuje się, że chciał byś cokolwiek zrobić lekko inaczej, i już nie bardzo wiesz, jak, a może nawet nie da się bez zrobienia całej strony od nowa.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 13-09-2004 o 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum