|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po okresie "zawieszenia" w "sprawach" Tibijskich postanowiłem "powrócić" na jakiś nie określony czas ...
Zacznę od kilku starszych zdjęć, lecz z czasem będą coraz to nowsze (nowsze w trakcie "pstrykania") ... Z racji braku czasu na zakładanie dwóch tematów, w dwóch różnych działach(Zdjęcia/Filmy), pozwolę sobie umieszczać tu sobie również filmy - głównie dla ludzi z Free Acc, nie oczekujcie super filmów z super polowań - TibiaCam ma jedną ważną wadę(powoduje kicki). Jeśli się uda to też zamieszczę tutaj kilka filmików - zwiedzanie nowych terenów(wyspy itp), oraz pierwszy wykonany POI quest na Danubi(lada dzień będzie wykonany - film napewno nie będzie kręcony prze zemnie - od siebie załączę fotki). Jeśli temat wam się podoba, lub też i nie to zagłosujcie na niego wedle waszych ocen. FOTKI - Stare i Nowe. Na stronie 5 kilka fotek. ![]() Od tego się zaczęło - pierwsza postać. ![]() Ostatni zdobyty awans przed "zawieszeniem". ![]() Mój pierwszy z wielu Annihilator`ow. ![]() ![]() Cóż chcieć więcej. ![]() Loot z Demon`ow ![]() Loot z Demon`ow - widać jak to kiedyś wyglądalo np. MPA. ![]() ![]() ![]() Przed hack`iem. ![]() W trakcie hacku`u - tak "mnie" blokowali znajomi, bym nie wyszedł z itemami poza domek. ![]() ![]() Po hack`u, stracone lev. mlev. skille, Eq - Rare. Więc nie dziwcie się, że czasem miałem dość tej Tibi. ![]() Blokuje ... ![]() Umieram ... bo komuś było szkoda UH`a. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka fotek ze starych wojen ... może niebawem nadejdzie nowa ... ?? ![]() Pierwsze w Tibi, utracone po Hacku`u. Cipp wiedzą kto ma(Noob postać 8lev-depo man), ale nie reagują. ![]() 4 x Demon, poproszę o więcej. ![]() Jedno z wielu spotkań. ![]() 18:10 You advanced from Level 168 to Level 169. - 20.01.2007 Cdn... Filmy na trzeciej stronie. Różne zdjęcia porozkładane na różnych stronach - zapraszam do oglądania. Postaram się też zdobyć inne zdjęcia, nie koniecznie moje ze starych dobrych czasów. Ps. Ciekawe jak ludzie zareagują na MNIE i na ten TEMAT... Uwaga w temacie więcej postów "Który to owner" niż fotek/filmów, to już nie moja wina. Ja tylko uprzedzam. Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 28-01-2007 o 21:50. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() 2 Tematy masz ; p
Ss fajny dawaj wiecej ;p
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Suspectus on Unitera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 52
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nice SS wrzucaj więcej
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bardzo ładne ss'y, more more plx... moze jakies daasz jakies nowsze tzn. z tego upa.. itp.
|
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Ssy bardzo ladne, szkoda ze tylko stare
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne i ciekawe ss
![]() Gz ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Polska
Świat: Secura
Poziom: ~~
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cudne foty, najfajniejsza ta w której kumple blokają hakera w twoim charze zeby niewysłał itemów
![]() Dawaj więcej fotek !! xd |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Zajefajne SS'ki, kiedy beda next :>
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Gildia: Im alone
Poziom: NVM
Skille: NVM
|
![]() GieZet fotek
![]() ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Swinoujscie
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 63
Skille: 83/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No No sski ładne ...=] nie raz o Tobie słyszałam =p
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: house in carlin
Imię: Max Voltess
Świat: refugia
Poziom: 50+
Skille: 75 dist
Poziom mag.: 15
|
![]() a straciles w koncu te itemki podczas hacka??mam nadzieje ze qmple dobrze bloczyli tego hakera...
sry nie zauwazylem tesktu ze staciles all stuff... ![]() Ostatnio edytowany przez Zgredonek - 20-01-2007 o 19:43. Powód: pomylka |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Początkujący
Imię: Speed Wojtek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 127
Skille: 99/70
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() niezle ssy zwlaszcza ten co masz w bp loot demonow i jestes bez aola
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() jestesz czlowiek legenda. Szkoda, ze nigdy nie bedzie nam dane porozmawiac
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do pogawędek, policzmy: Średnia osób na serverku 800 onlline, z tego co 10 pisze do mnie, ja jestem 1, dodaj do tego ludzi z BB - Guilda. I teraz powiedz mi jak ja mam np. expić w spokoju, odpowiadając na 1000000000 pytań do X. Jak mogę odpisuję, ale iż najczęściej nie mogę to używam opcji Ignore - Dzięki Cipp. |
|
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Lokacja: Belchatow
Imię: Thean Everi
Gildia: Mare
Świat: Danubia
Poziom: 107