|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: Żabno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brus Gran
Profesja: Knight
Gildia: Bunch of Brothers
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 97/94
Poziom mag.: 8
![]() ![]() |
![]() Na wstępie chce powiedziec ze to moj 1 fake :> Komentujcie go jak sie wam podoba
![]() Szedłem sobie spokojnie alejami Carlin a tu nagle emesgie: ![]() Postanowilem więc zapytac Lache o co lotto: ![]() Nudzilo mi sie to poszedlem se uratowac tibie ![]() Myslalem ze to koniec.. Lecz zdołałem sie na odwage i jeśli umrzeć to z honorem i przynajmniej zaatakowac któregos lecz okazal sie dosc slaby xD ![]() Za chwile ![]() Ale nagle pojawil sie gm z czarnobyla ![]() Postanowilem zsummonowac przyjaciela do pomocy ale pomylilem hotkeye.. ![]() Okazalo sie ze jednak demony maja slaby punkt :> ![]() ![]() Jeszcze tylko drobna sesja dla reporterów i..... ![]() Moglem spokojnie uczcic zwyciestwo i kupic najtansze winka i tu sa efekty.. ![]() CYA ............................. Ej no bez przesady to jest robione wszystko do smiechu lacznie z demonami jakos ja nielubie fejkow takich jak w tibii bo wszystko mozna zrobic na otsie... Moze i ten fejk jest ch*jowo wykonany ale wlasnie tu jest jego oryginalność i mnie to np smieszy wiec zanim kogos zjedziecie zrobcie lepszy ![]() Ostatnio edytowany przez Edier Master - 11-03-2007 o 09:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Określe to jednym slowem: BEZNADZIEJA!!! Weż się schowaj, naucz sie robić fake i wróć.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() fabuła świetna (stęskniłem sięza takimi fake'aim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1)Widziałeś kiedyś demojna idącego do góry?
2)Umiesz ty w ogóle wklejać? 3)Czy ty w ogóle wiesz co to jest fake? 4)Jeśli nie to sie dowiedz a jeśli wiesz to wyleź na drzewo i nie schodź, nie rób fake'ów i zajmij się czymś innym. Ogólnie do bani!Najgorszy fake jaki widziałem! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Pfff! HAhahah! te demony to umieja stac na glowie co? xDDD
Powytykam bledy: 1. to co ktos pisze, nie ma na default (wiekszosci nie ma). 2. Demony stojace na glowie ![]() 3. Battle - Czemu takie dziwne napisy? ![]() ![]() 4. Cos troche te GMy i Demony wieeelkie ![]() 5. Na 3 sreenie GMy stoja na swoim miejscu, a juz na 5 leza zabici 10 kratek dalej. Mam dalej wytykac? ![]() ![]() Wykonanie: 0/10 (nie ma sie co dziwic ![]() Fabuła: 5/10 (przyznam ze dobra) Ogolna Ocena: 1.5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Fajny Fake tylko niestety źle wykonany daje 8/10 za fabułe oraz 0/10 za wykonanie razem 4/10
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Fajny Fake tylko niestety źle wykonany daje 8/10 za fabułe oraz 0/10 za wykonanie razem 4/10
Edit. Prosze o skasowanie tego posta ponieważ przez przypadek wysłałem podwójnie |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Buhahah ale mam polew XDDDD
|
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Omg jednym słowem dno... Duży Gm tak samo jak Demon... Omg zmutowany Gm LOL !! Dorysowałeś mu w Paincie cośtam i się cieszysz... Wyjdz i niewracaj...
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Feeee szkoda czasu na taki badziew...
PLusy: <cisza> Minusy: <brak miejsca i czasu by wypisaćwszystkie> Idź grać w bierki stary =] |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Jeszcze jeden blad znalazlem. Twoj bohater ma ciagle tyle samo many ile mial przed przywolaniem rata.
Ale pomysl gites jest, zwlaszacza z tym ze demony sie przestraszyly tego rata. Ciekawe czy ktos juz probowal zrobic cos takiego w tibii ![]() ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Imię: Szymon Xlilosient
Świat: Rubera
Poziom: 50
Skille: 76\75
Poziom mag.: 5
|
![]() Prawie sie posikałem
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Lidzbark Warm.
Imię: Lady Rixigia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ...
Świat: Amera
Poziom: 20+
Skille: .
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Super podoba mi się!!!! NAJLEPSZY FEJK NA TYM FORUM CAŁYM!!!!
Ok wracamy do rzeczywistości... rozumiem że to twój pierwszy fake więc sie do wykonania nie będę czepiał ale sam pomysł mnie rozłożył... Ps. Przy scenie jak on wychodzi już z miasta i tam gmy itp. , się ze śmiechu popłakałem ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal'Eragon
Gildia: Narazie Nie Posiadam
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: +40\40
Poziom mag.: +2
![]() |
![]() Średni moim zdaniem dam 6\10 xD
Antica Royal'Eragon ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
![]() |
![]() @up
Aha no to ok ![]() A co do tematu to nie wiem co wam się podoba w tej fabule bo moim zdaniem jest do bani. "OOO atak na miasto ide je uratować! Łiii udało mi sie!" Szablonowe! "Ooo ktoś chce zniszczyć świat musze go uratować! Udało mi sie jestem bohaterem!" Prawie to samo a podobno ten drugiej fabuły nikt nie lubi :/ A to z tym ratem wcale nie było śmieszne lecz wręcz banalne. Tak samo jak to że słoń się boi myszy :/ |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Wykonanie to no cóż mogę powiedzieć.Widziałem o wiele lepiej wykonane fake'i ale pomysł mnie rozłożył totalnie na łopatki, demony które przestraszyły się rata
![]() |
![]() |