|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Mols.
<12345678910> @off Twoj podpis jest beznadziejnie glupi. @down chyba Ty sie mylisz: http://tibia.erig.net/MOLS Ostatnio edytowany przez XIII - 30-01-2007 o 13:38. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() @Up
Nah, prawidłowa jest MotLS, czyli Maze of the Lost Souls. Edit @Up http://tibia.erig.net/The_Maze_of_th...uls_%28book%29 "The maze of the lost souls Centuries ago, our ancients build this maze to protect our city Demona from bandits and warriors. With the help of our loyal trolls they finished this giant maze within 1 month! This maze has been protecting us for centuries and we hope that it will be the same for many following centuries too." Ksiażka umieszczona w grze, jest chyba wiarygodniejszym źródłem niż erig, z ktorego nawiasem mówiąc wziąłem jej treść.
![]() ![]() Buy k-legs! Ostatnio edytowany przez Midarth - 30-01-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Ja sobie spróbuje wykonać ten quest moim rycerzykiem 40lv. Jak mi się uda to zamieszczę filmik
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Prawidłowa nazwa tego miejsca brzmi:
![]() Więc raczej się powinno je nazywac MotLS, nie MoLS, chociaż moim zdaniem to nie ma znaczenia. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Ś-cie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotrek-Zetron
Profesja: Knight
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: --/--
Poziom mag.: 5
|
![]() -.-
Nie ma leprzej i gorszej profesji. @topic Poprawna nazwa to Motls.
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Topic: Maze of THE lost souls
@Offtopic: Każda profesja ma swoje mocne i słabe strony @Up: Słownik nie gryzie. Jeżeli masz jakieś dyscośtam to zanim coś napiszesz powinieneś sprawdzić jak się to poprawnie pisze... jak widze takie rzeczy to mi sie płakać chce.
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() @dinrakit
Czemu obrażasz knightow ? To ze grasz druidem to nie znaczy ze wszystkie inne profesje sa gorsze i uwierz mi za ja na moim 35 lvl (knighcie)skopal bym ci tak dupe ze juz bys nie podniosł. I cos do ciebie druidami podcieram sobie dupe (spox inni druidzi mowie o jego postaci) tyle... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() @up
Hahahahahaha, ja nosze vampire shield wiec moglbys sobie tym swoim mieczykiem co najwyzej pomachac... Hity by wchodzily, poof, spark, 20, spark, poof ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() @up
Jak nie uciekniesz do pz to padniesz. Knight ma 3x więcej bp uhów niż ty sd/mf, więc na równym lvl, 1 na 1 możesz mu tylko podskoczyć. debil |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ten twoj vampire shield to on przelamalby na skillu 50 wiec nie pierdziel. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() Ale wy ku**a jestescie tempaki.
Kłutnie która profesja lepsza sa bezcelowe bo każdy stwierdzi że jego jest najlepsza. A pozatym to nie temat "Druid czy knight kto lepszy?" Takie jest moje zdanie.
Psytul paszczaka ![]() Ostatnio edytowany przez Chomiczak - 31-01-2007 o 20:03. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Niech jakiś mod zamknie ten debilny temat...
Niedługo ja stworze temat jak się powinno pisać: POH czy może PoH, a może pOH albo Poh. No brak słów... |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 268
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
![]() Ja uwazam ,ze knight moze wolniej, gorzej, nudniej, drozej expi ale 1 na 1 z sorcem/druidem to przez to, ze ma wiecej capa powinien wygrac ja np. jak mnie bije knight na podobnym lvlu 40-45 to uciekam xD chociaz hity ma słabiutkie (nie uciekam, poniewaz sie boje tylko jak zabijesz nooba to zaraz jego XXX Hlvl friend podchodzi i sie sra
![]() |
![]() |