|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() W monopolowym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Wydaje mi się że w sklepie z czarami
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: J-w
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Jak nie wiesz albo nie chcesz odpowiedziec i masz napisac glupote to na huj sie odzywasz? W sklepie magicznym gdzie kupuje sie runy manasy itd jest on nad depo jedno piętro do góry i przy pierwszym mozliwym zakreciem w <
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() sklep magiczny... idziesz do dp, wchodzisz pietro wyzej... idziesz prosto... mijasz domek na lewo... pierwszym skretem idziesz w lewo i pozniej pierwszym skretem na gore i boom ! jestes xD
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Kapral Chmura
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Witam! Ja pytałem o spell book w Carlin w sklepie magicznym, ale żaden npc nie chciał mi go sprzedac. Gdzie moge kupic księge czarów w Carlin?
I dlaczego nie mogę zobaczyc mapy respawnu na tibia.pl? Potrzebuje jakiegoś programu? Jeśli tak to jakiego? Dzięki za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie potrzebujesz żadnego programu do oglądania mapy respawnu, ja ją widzę i nic nie instalowałem...
Chyba tam gdzie runy kupujesz... Nie jestem pewien, ponieważ dawno tam nie byłem (bo ciągle pk)
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Kapral Chmura
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Cieszę się, że ją widzisz... ja jej jednak nie widze. Za każdym razem gdy chcę obejrzec mapę respawnu pojawia mi się białe pole z błedem 404 Not Found czy coś takiego. To tak jak bym chciał wejśc na net i nie miałbym podłączonego netu. Po prostu pisze ze nie znalazło tej strony. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę mnie oswiecic. Jeśli nie to lepiej nie piszcie.
Pozdro! |
![]() |
![]() |