|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() Witam... wiem ze to dosyć noobowskie pytanko ale kto pyta nie bladzie wiec jest taka sprawa mianowicie:
Moj kumpel twierdzi ze wykupil konto za 800 zl i sprzedaje stamtad pacc'ii wiec moje pytanie brzmi czy to jest możliwe ? kumpel uzasadnia sie ze sprzedał juz 4 pacci od 2 dni ale mnie to nie przekonuje... nie wierze mu bo kiedyś naprawdę ostro oszukiwał w tibiii.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() zal brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Bez takich odzywek na forum, to nie szkola podstawowa. @temat Nie ufaj mu, nie kupuj nic od niego. Najlepiej zapomnij o nim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() To jakieś brednie. Nie ufaj takim ludziom (zwłaszcza, że mówisz, że "ostro oszukiwał"). Najlepszym sposobem na PACCa jest rzeczywiście zapłacić za niego z własnej kieszeni lub dokonać transakcji z pomocą ZAUFANEGO kumpla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Anarhog
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 92
Poziom mag.: 63
|
![]() no to wielki dzieki tak myslalem zeby mu nie ufac sprzedal nicby te 4 pacc'i ale pewnie podal mi nicki jego kumpli ktorzy razem z nim robia ludzi w konia.. hhe to wileki THX cya in the game
![]() |
![]() |
![]() |