|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: Szczecin -> Polska (Venore -> Isara)
![]() |
![]() Isara
Venore fragment uliczki na wschód od DP Porachunki dwóch najmocniejszych gildii (Del'Toro ![]() ![]() Dedów więcej niż przy zlurowanych dwóch GSach. Wielkie pola ognia. Sam ostro oberwałem. Jak foto wybiore i wrzuce na serwer to wstawie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() Chętnie zobacze te ss ale jak dajesz temat to powinienes je odrazu pokazac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz widze zei nie doczytalem do konca posta
![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 23-08-2004 o 16:57. Powód: Nie doczytałem posta autora Tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Nie moge sie doczekać SS'ów , byłem tam wtedy tylko że chołota mnie nie przpuściła i nie widziałem walki :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Pierw stali przez 2 godziny przed depo w thais krzycząc "hail del'toro" lub "hail bannana". Oczywiscie cale depo bylo zablokowane, pelno ludzi ubranych albo na czarno(ci za del'toro) i na zolto(bananowi). Potem sie wyniesli i podejrzewam, ze poszli do venore. Szkoda, ze nie zrobilem ss'a z zablokowanego depotu....
Sezemego 45 lvl Palek skille 72/37 <<<--- Isara --->>> 02:39 You see yourself. You are a royal paladin. You are Dragon Hero of the Dragon Heros (Royal Shooter). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Duża część zdjeć robiona jest z wyższego i niższego poziomu dla bezpieczeństwa i złapania lepszego kadru. Niestety przez to nie widać imion postaci. Opuźnienie spowodowane jest tym, że nie mam jeszcze serwera.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Przed 10 minutami miałem (-1) teraz mam (-5). Mam problemy z IE i nie otwiera mi nowych okien i nie moge sprawdzic jakie pretensje do mnie macie. jak sie wam che to piszczie tutaj : ------> SSy już idą..
|
![]() |
![]() |