|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak wszyscy wiedza to shielding u sorcera rosnie baaardzo wolno (mniej wiecej tak jak mlvl u knighta) tak wiec jego skilowanie byloby czysta glupota i jest kompletnie bezsensu.Niejednokrotnie widzialem jak sorcerer/druid chodzi w Hat of the Mad i blue robe i to wszystko.Tak wiec czy ma jakies znaczenie dla sorka czy chodzi on w demon secie lub np crown secie, albo nawet plate secie?? I czy potwor np ghoul zadaje takie same obrazenia sorcerowi na 300 lvl jak i na 20 lvl (obaj maja ten sam secik)??
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 300 sorc nie moze miec takiego samego shieldingu jak 20 sorc (no chyba ze ktos lubi trenowac 10 lat) bo z samego expienia z visa do tego poziomu urosnie z 30.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak to nie moze miec? sorc zeby walic z visa nie musi klikac na przeciwnika. wystarczy ze stoi na przeciwko. to od walenia z roda/wanda rosnie shielding ( tak jak od kazdej innej broni )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nie zgadzam się z tym. Jak gralem sorcem i waliłem z visa mając oczywiście tarcze to shielding rósł. Nie wiem skąd ten pomysł? O_o Shielding nie rośnie tylko jak się kogoś zaznaczy na battle ale zawsze jak przyjmujesz ciosy na tarcze i zadajesz sam raz na 15-30 sekund (zależnie czy 1 czy 2 potwory). Do tego żeby rósł shielding nie trzeba mieć broni na sobie! To żeś mnie zadziwił, jeszcze z podobną tezą się na tym forum nie spotkałem. O_o
Ostatnio edytowany przez Desew - 15-03-2007 o 16:18. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() zeby rosly jakiekolwiek skile musi byc zadawany bloodhit rody /wandy sa zaliczane jako zwykla bron czary nie. moze jeszcze powiesz, ze taki knight walacy z exori czy sorc z ue/wave dostaje adv w skilu shieldinga jesli nie atakuje bronia potwora?
|
![]() |
![]() |