|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andre Benjamin
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 30+
Poziom mag.: 29
|
![]() Otóż tak, mam 24 lvl Druta, z takim niezłym druidowym eq (b robe itp). Jak tam jest z respawnem? Dokąd moge spokojnie zejść (exp na Ghoulach)? Czy można tam lurować potwory(nie chcę spotkać demon skeletona)?
Proszę nie pisać, że nie opłaca się tam expić, ponieważ jest mało ghouli. Koniecznie chce expić na Ghoulach. Z góry dziękuję za odpowiedzi na moje pytania. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() edron only gdzie indziej zapchane
![]() |
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() panu up podziekujemy on chyba pacca niema a pozatym powiedz gdzie na edron ghoule?
nie lepiej isc na ghostland?
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Tylko do której jaskini w GhostLandzie? W jednej się fajnie expi, ale Fire Devil jest. W tej pierwszej (na lewo od dziury) expi się bardzo fajnie, ale gram na non-pvp, więc tam dsy są lurowanie niemal co chwilę. Niestety nie mam PACCa i nie zanosi się, żebym miał, więc Edron odpada. Stąd expię trochę na IOTK (do -3 schodzę) i jest nawet nieźle. Chcę expić tylko w bezpiecznych miejscach (na IOTK nie ma możliwości lurowania, a przynajmniej na -3). Czy możecie mi powiedzieć w której jaskini w huncić w GL, albo polecić jakieś inne miejsce z ghoulami? AT odpada, bo tam jest kilka ghouli, a ludzi dużo więcej.
Z góry dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Na isle of the kings są schody, więc spokojnie możesz expic. Nie pamietam dokładnie, ale chyba do -3.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Na -3 bodajże 1 ds, potem na -4 chyba ds i stalkler a na niższych już dosyć dużo tego + monki ;s lepiej na ghostland, na isle mało tego. Ale jak przedmówca pisał, do -3 chyba możesz bić ghule/szkielety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() A jak tam się w ogóle dostać? ;s
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Dokładnie do -3 nie ma dsów. Są same Ghoule, dosyć szybki resp i najwazniejsza rzecz, trzy razy byłem i tylko raz ze mną był ktoś inny. Więc expi się na prawdę fajnie (wbrew pozorom szybciej niz na zapchanych dwarfach czy cycach).
Aby dostać się na wyspę Królow musisz wykonać Family Brooch Quest. Potem iść do Dalbrecta i napisać Hi>yes>yes>passage>yes. Podróż kosztuje cię 10gp, a powrót bodajże 30gp. Tylko musisz pamiętać, aby nie wchodzić na +2 (monki). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Ok, zrobilem questa i jestem na tej wyspie. Tylko jak otworzyc te zamkniete drzwi do podziemi?
edit: ok, wbilem, ale oprocz doslownie paru ghouli to na tych pietrach bez dsow nic nie ma. na -1 jest moze 5 szkieletow, na -2 sa 4 szkielety i 2 ghoule, a na -3 5 ghouli, na takim czyms nie da sie expie. chyba, ze jakims bardzo niskim lvlem
Ostatnio edytowany przez morisek - 27-08-2007 o 14:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Wiesz, ciężko wybrać odpowiednią miejscówkę z Ghoulami, bo gdzie Ghoule tam kręcą sie Dsy, których Ty tak nie lubisz... Możesz kombinować jeszcze z Dc, ale tam też jest resp jednego dsa (choć nieco odizolowany od Ghouli)
Jeśli tak bardzo chcesz expic na tych Ghoulach, proponuję Ci zainwestowanie w stealth ringa (Dsy nie widzą niewidzialnych) i zakładanie go w odpowiednim momencie na ghostlandzie... |
![]() |
![]() |