|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam sporo itemkow na saphir i kasy cos okolo 200k ponad poniewaz mam lagi na ktorych nei moge gra postanowilem sie przyzucic na eternie.
Chcial bym wymienc sie kasa lub itemy za rownowartosc kasy. Nie chce nikogo oszukac wiec moge sie wymieniac po 10,5,1k lub po 200 jesli macie jakis nawet 10 k to chetnie sie wymienie. Jabolewski Zagzez piszcie do mnie na eterni lub Xenar Thor tez na eterni albo pod GG 2760332 badz 7549315 wymiana dotyczy dwoch charow bo rzezucielm sie razem z kolega moj main character to Zagez Galadiscor a kumpa Xenar ther chcesz to mozemy pogadac na saphira jabol maliniak to noob char mial byc uh makerem ale mi sie niechcialo grac. Na eterni nie mam lagow> Nie chce nikogo oszukiwac dlatego mowie ze moge sie wymieniac po 1k mnie tez moga oszukac miej to na uwadze ze ja tez ryzykuje. Mam kase i to sporo gralo sie dlugo i czesto to jest kaska jak by co to na gg ja jestem niewidoczny zawsze mozna pogadac przed WT. Name: Zagez Galadiscor Sex: male Profession: Elite Knight Level: 35 World: Saphira Residence: Ankrahmun House: Othehothep III d (Ankrahmun) is paid until Mar 01 2007 Guild membership: Vice-virgin of the Virgin Last login: Jan 31 2007, 13:48:28 CET |
|