|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc pomyślałem aby zmobilizować forumowiczów.Uważam że fake powinny mieć swoje gatunki tak jak filmy i książki.Jaki był by tego cel?
W konkursach na najlepszy fake można by było "jechać" gatunkami Wprowadzić pewną hierarchie aby porównywać fake podobne sobie w gatunku gdyż porównywanie np fake'u o porzyszłośći z fake'em sredniowiecznym. Teraz prośba do was. Niektóre gatunki trzeba wymyśleć samemu i to właśnie prośba do was propozycje piszcie w następujący sposób Tytuł Fake'i-Gatunek-Autor(fake'a) Oczywiście komentujcie jeśli nie zgadzacie się z zaliczeniem jakiegoś fake do danej grupy ~~Lista~~ Wyspa-Horror-Turok |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() A jużkapuje ocb
![]() Ale proponuje zrobić kategorie takie: -Przed średniowieczem -Średniowiecze -Średniowiecze magiczne -Między średniowieczem a teraźniejszośćią -Teraźniejszość -Przyszłość I potem naprzykład zrobić cośjak oskary(jakąś nazwę wymyśleć zamiast Oskar) -dla najleprzej fabuły -dla najleprzergo wykonania jakośtak ;] Ostatnio edytowany przez Glaves - 06-02-2007 o 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie jest konkurs tylko zwykla lista gatunków fake ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Ja bym zrobił tak:
Ogłosiłbym konkurs o odpowiednich nominacjach: 1. -Najleprzy fake przedśredniowieczny -najl. średniowieczny -średniowieczny, magiczny -pośredniowieczny ale przed współczesnośćią -spółczesny -w przyszłóści 2. -najleprza fabuła 3. -najleprze wykonanie Można by wygrać tylko 3 nagrody. Jednak ktośby sie musiał tym zająć, zbierać nominacje, przeprowadzać głosowanie. Zeby nie było haosu co nie. Mi sie nie bardzo to chce ;/ Może jednak ktoś ma czasu dużo i na kompie siedzi, a np fake nie robi i mu sie nudzi. Mogłybyć fajnie. Potem w opisie by sie miało: FakeStory <blablabla> najleprzy fake średniowieczny+magia, najleprze wykonanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() SHORT FAKE'I!!! Short fake'i to przyszłość!
"SHORT FAKE- nowy rodzaj fake'ów" - Short fake - Tuptusiowy To się nazywa gatunek, a nie jakieś horrory, czy co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
No nieeno włacha ![]() @topic Eee.. a co to ma a cel? @Glaves Konkurs na najlepszy fake! To jest myśl! Najlepiej byłoby pogadać z jakimś modkiem, Żeby przykleił taki temat, Albo zrobić podforum!
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Na Najlepszy fake? Chyba najlepszy fake w danej kategorii... Bo jak ocenic fake w sredniowieczu pomiedzy terazniejszoscia? ^^'
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @Virusmaxi
Ta a jak dałem tu na forum rekrutacje do konkursu to sie nikt nie zgłosił... (patrz temat Rekrutacje do Fake'ów) @up Sie wpieprzyłeś i musze edytować -.- A co do gatunków to ja proponuje takie coś jak: Fantasy: Cykl(Eerion), Piąty Żwyioł(Glaves). Xx wiek: Gangsta(by me ofkoz), The Village(Glaves). Wojenne: Orci atakują Rookgard(Crowal). Paskowe: Frum!a(Misza), Piekielna historia o Szatanie(Nadrill). Komedie: Trudno powiedzieć jaki xD Mhroczne ^^: The Evil Invinceble(invinceble). Heroiczne: Shrek, Osioł, Fiona(Dracor), Nobody(Sezu). itp. Jak będę miał jeszcze jakieś ciekawe pomysły to powiem...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 06-02-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() "Piekielna historia o Szatanie" "4!um" "Przygody Maga Klev'esh-a" -Fake paskowy -Nadrill, Misza, Zając (poniekąd ja
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
![]() |
![]() @Drakoś
A czemu tam gdzieś w twojej liście nie ma mojego Shreka? @top Hmm... Glaves ma trochę racji, aby podzielić to na grupy, ale po co konkursy? Wtedy wyniknie chaos ^^ Jeden wygra, a drugi nei to będą bluzgać ^^
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Glaves napisales ze kategoria fake o przyszlosci, wiadomo zebys wygral, bo sa tylko 2 takie fake'i. Twoj i nowy fake Drakona
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Mi sie pomysl na liste gatunkow podoba tak jak ten pomysl z nagrodzaniem najlepszych fake w danej kategori... Tylko kto by prowadzil np. glosowania na najlepsze fake'i
![]() Ostatnio edytowany przez Athun - 06-02-2007 o 19:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Wybralibyśmy może parę osób...
Np. ja mogę ![]() A problem z bluzgami... jakby był jakiś modek który by "pilnował" żeby wszystko było cacy. Wystarczy poprosić, kto wie, może się zgodzą? NP. Nekromanta jest spoko modek to może by się zgodził?
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wiecie, takich konkursów to było już kilka z tego co pamiętam, to żaden nie dotrwał do końca. No ale jak chcecie się bawić, to trzeba by zagadać do jakiegoś moderatora, żeby miał czas pilnować czy wszystko jest ok. Jest też takie wyjście, że wzięło by się paru userów, którzy by pilnowali tego, w razie czego reportować, z tym że tu też mod musi być jak najczęściej obecny xD
A co do tych „opiekunów” to ja mogę wziąć udział, ale tylko przez najbliższe dwa tygodnie ![]() Btw. Skoro tak mówimy o konkursach, to ja wam przy pomne że do końca tego tygodnia trwa rekrutacja do turnieju fake’owego. Więcej dowiecie się na tej stronie: http://www.fakei.fora.pl/viewforum.php?f=25
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK jakby był konkurs miam już zarys chyba doscyć ciekawy
Trzeba by się skonsultować z Modkami Wybrać Fake'i konkursowe Dla każdego gatunku zrobić osobną ankiete.(topic) Zrobić osobne ankiety np dla "Najciekawsza Fabuła" etc Gdy wyniki będą to coś extra Użytkowniocy zostną powiadomieni o liczbie wygrancyh i w jakich kategoriach a następnie <pw> poinformowani o wysłaniu przemowy. Po co mi to?? Gdyż mam zamiar zrobić gale na której zostaną rozdane nagrody taki bajerek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No wlasnie, najpierw trzeba by bylo poprosic jakiegos moda o pilnowanie. Potem wymyslic kategorie i podstawic fake'i. Pomysl jest dobry ale nie wiadomo czy wyjdzie.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Nekromanta powinien sie tym zajac. Juz widac jak wiele zrobil dla naszego dzialu. Pogadam z nim.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Tez moge z nim pogadac -,- xD Każdy moze ^^ @top Jeżeli mają być nagrody (Glaves wspomniał o "Oskarach") to u nas mogą być "Fake'i" takie niby statuetki ^^ Ktoś kto ma pomysł mógłby zrobić takie cosik ^^
![]() |