|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2003
|
![]() Przed chwilą wymieniałem się z gościem w podzziemiach akademi i jakiś debil (lubelman) zablokował mi droge i chce 100 GP ale ja sie nie poddam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
![]() |
![]() na takie prowokacje najlepsza reakcja jest brak reakcji, wiec proponuje Ci wziasc go na przetrzymanie: afknij porzadnie ( w miedzyczasie mozesz wypic kawe, isc zagarc w pilke z kumplami, a potem wybrac sie z nimi na piwo), a temu 'debilowi' w koncu sie znudzi twoje milczenie i da sobie spokoj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() a moze po prostu logout
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2003
![]() |
![]() Blokuje Cie soba czy jakimis przedmiotami (beczki itp.)?
Jak soba to zrob logout na 10 minut jak beczki to Ja uzywam runu dezintegrate. Przydaje sie tez w razie zasadzki PK (chociaz nie mialem okazji jeszcze wykorzystac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() 1) Zabić
2) Nastraszyć 3) Odsunąć 4) Logout 5) Krzyczeć Nie dawaj mu hajsu!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Powiedz ze wlasnie gadasz z conclorem (blokowanie jest nielegalne), w 9 na 10 przypadkow koles stwierdzi ze nie blokuje i sobie pojdzie. 2. Jesli nie ma nic za nim to go po prostu przeson (tak jak bys skrzynke przesowal). 3. Jak nic nie pomoze to poczekaj chwile az sie koles zniecheci.
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ZABIC ZABIC!!! :[
![]() (hi evul Astrius ![]() ![]() Rozumiecei... mam dzis sredni humor ![]() Ewentualnie mozesz wyjsc inna droga (jak sie da, a w akademii chyba nie :/). PS Fajny pomysl z tym counselorem ![]() |
![]() |