|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema all jestem nowym uzytkownikiem forum i mam problem gdy klikam na ikonke tibi to komp mysli i sie okazuje ze tibia jest wlaczona tylko ze nie pokazuje sie w menu jak drugi raz nacisne to pisze ze tibia jest odaplona o co chodzi !!
P.S przeinstalowywalem tibie z 10 razy a windowsa 3 razy skanowalem kompa i dalej to samo pomozcie mi |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jaki system operacyjny? Opisze tu na XP, ale prawdopodobnie to nie będzie działać, jeśli zdarza się toz zawsze i po ponownym zainstalowaniu tibii/systemu. Ale cóż - wart spróbować. Mianowicie przed właczeniem tibii naciśnij CTRL+ALT+DELETE, wejdź w zakładkę "Procesy", zaznacz pole "Pokaż procesy wszystkich użytkowników" i tam poszukaj procesu "Tibia*****". Jeśli taki istnieje zaznacz go i kliknij "Zakończ proces". ~~ponownie spróbuj właąyć grę~~
P.S. Nie pisz dwóch postów pod rząd.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() posulchaj ja tak robie (mama 98 win) ale dalej to samo a teraz zrobilo sie tak ze jak wlanczam ikonke tibi to sie komp zacina o co chodzi ??
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja miałem dokładnie tak samo. Zapewne masz stary zasilacz w kompie (2-3 lata). Tibia obciąża procesor na 100%, a stary zasilacz nie jest w stanie zapewnić mu odpowiedniej mocy i komputer sie zawiesza. Jedynym wyjściem jest zmiana zasilacza najlepiej 350 W jakiejś dobrej firmy np. Chiefetc, pod żadnym pozorem nie kupuj Cedegenów
![]() |
![]() |
![]() |