|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem Desert Quest jest nagrodą za osiągnięcie 20lvl.
Cipsoft może uważać , że za czas poswiecony grze by osiagnac 20 lvl trzeeba nagrodzic gracza. Ja Desert Quest przechodziłem 30 sekund , nie spotkalem zadnego potworka i wpadło 10k. Jakie jest wasze zdanie ? |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Gdybyś miał deserta zrobić od początku (czytając książki w bibliotekach, ustalając kto gdzie ma stanąć i ustalić droge) to zajęłoby Ci to znacznie więcej czasu niż 30 sekund. Z resztą 30 sekund to niezły czas, jak na zejscie pod ziemię, dojście do pokoju, ustawienie graczy i wzięcie nagród.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() omg inteligencja sie klania!!!
#7 |
Guest
|
![]() niezly czas jak 30 sekund .. ciekawe z jaka predkoscia sie poruszales bo mi sie nie chce wizyc ze od wejscia od pystyni zajelo ci to 30 sekund
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Wiceps Jamery
Profesja: Knight
Gildia: -----
Świat: Jamera
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoko Tar
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
|
![]() Słuchaj, bo nie będe powtarzał drugi raz. Tibia to nędzna namiastka rpg, ale zawsze rpg. Jest niestety psuta przez wiele stron fanowskich (nie mówie o tibia.pl, gdyz tu jest zabroniony QS). Mojemu bratu (który grał w tibie wiele lat temu) nie zależało na levelu, skillach, eq czy innych rzeczach, do których dąży większość graczy. Rozwiązywanie deserta było kiedyś czasochłonne i niebezpieczne. Więc nie gadaj, że to nagroda. cYa
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja uwazam ze temat nie ma sensu i zwracam sie do jakiegos modka ktory mnei wyslucha o zamkniecie tematu.
moze na poczatku tibii desert quest byl trudny byly jakies drogi dla profesji jak na poi czy cos (nie wiem dokladnie nawet kompa wtedy nie mialem a jak mialem to nie mialem neta ;P) ale teraz przeszło 10 lat pozniej i pare dni xD nikt nie robi tego questa poprzez czytanie ksiazek znajdowanie miejsc i sprawdzanie ustawien ... teraz ludzie wchodza na spoilery np na tibia.org czy tibia.erig.net i ida jak po sznurku do finall room zabijajac 1 slime (albo i nie) i pare pajaczkow. jednak zgodze sie z jednym - shit questy niech sobie spoiluja ale dobrze ze nikt nie jest na tyle inteligentny zeby dac solucje do np winged helemet quest czy great axe quest, bo to bylby juz upadek. .
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() W czyciesci zegunt to ty na fuztynie nie dozlez.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Cytuj:
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Knight~~
Profesja: Knight
Gildia: blade boyss
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 65/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
no co ty a ja myślałem, że cipsoft się pomylił i to quest na 100 level |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Lokacja: ankrahmun
Imię: Bartek thug
Profesja: Royal Paladin
Świat: Samera
Poziom: 81
Skille: 86/60
Poziom mag.: 18
|
![]() poprostu to tak ma byc z ksiazek to by dluzejjjjjjjjjj szlo a pozatym to 10 to jest na poczatek gry na start rzebys mogl knigtem kupic sobie fire sworda i bp uh naprzyklad
THUG LIFE - The Hate U Gave Lil Infants Fuck Everybody 2Pac Shakur 1971-1996 R.I.P. 21:36 Prince On Samera [55]: me will wait you anther all of that will pay to me me will wait you so pay to me so the royal helemt will be 30 k 15:39 Phoragus [13]: SZUKAM PRZYJACIELA ()<45lvl+>() 00:55 Nassif Neto [53]: where are carlin? |
![]() |