|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Idonex*
Ale to i tak zlodziej ... nie zapomnijmy ze kiedys okradl szanowanego gracza z honery ... Xaton'a ... Idonex to ~~~~~... censored :S /Niepozorny kurwa -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Nicole lady też złodziej.Ukradła bp wormsów jakimuś nuubkowi a potem kłamała że to nie ona jak całe dp widziało swoje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydarzenia z Honerki ?
Xaton zmienia serv (z powodu lagów) ZeCer - Retired ![]() Wiele luda "schakowanych" ;/ (o ile to prawda) Jasion Senior - gogo 100 ![]() Pozdrawiam noobka co wyrzucil mi mojego fibula lootbag oraz playera który mi pomagał (dobrowolnie) Ogólnie nieźle zaspamowaliście teat ze screenami... lubilem tam wpadać ale teraz zarówno tamten jak i pozostałe tematy ze screenami są właściwie bezsensowne, bo wolę jak mi się zdjęcia załadują niżbym miał je po kolei otwierać. A szkoda... Ogólnie nie wiem co sie dzieje na Honerce bo długo nie grałem... Aha no i jakiś player z bodajże Goblet of Fire skonczyl swoją przygodę z Tibią. Dziękuje za akcje "fri itans" i za Blue Robe którą udało mi się dorwać... Pozdrawiam ZeCer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() @up
Paiętasz kto dawał to free items? @down Napewno to był knight a nie ed?W jakim mieście to free items? ![]() Ostatnio edytowany przez MagField - 11-02-2007 o 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight 60 lvl (padł na czymś) gildia ta co wyżej napisałem, nicku nie pamietam. Poleciały m.in. C legi, które prawie zlapalem, podobno bohy, b robe, t rod i inne rzeczy...
|
![]() |
![]() |