|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() SELL 11 BP, 321 WORMS, 2 SHOVEL, 2 FISHING ROD, !!!! VEMP SHIELD!!!!! ,PLATE LEGS!!!! BONE KEY, 2 GARLIC AMULET, 2 PROTECTION AMULET, 4 BROZNE AMULET, ANKH, SILVER KEY, 2 CRYSTAL NECKLACKE!!!!
SELL CREAM CAKE, BAR OF CHOCOLATE, 3 CANDIES, PART HAT, PARTY TRUMPET, !!! SPELL BOOK!!!, SILVER BROCH, !!!!! 10 BOLTS , DVARVEN SHIELD , 2 SPEARS, CROSSBOW, BOW , MAGIC LAND WAND!!!! kontakt: sir xaraz- postac na pacerze lub gg: 8280375 Ostatnio edytowany przez WIEWIOR - 06-02-2007 o 19:19. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() napewno nikt nie chce kupic....???? opferuje dobre ceny !!!!
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A jaki down kupi shovel? Chociaż jak chcesz 3k za vampire shield to mogę kupić
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() wypisalem wszystko co mam..... glownie miu chodzi o sellniecie tych bardziej wartosciowych rzeczy
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() :/ nikt nie chce kupowac....
![]() Ostatnio edytowany przez WIEWIOR - 06-02-2007 o 19:20. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Oprócz vampki (jeśli ją masz wogule) to ja nie widze tutaj żadnych wartościowych rzeczy. A tak wogule to nie musisz wstawiać tyle wykrzykników
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |