|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() To jest mój pierwszy fake.
Wiem że głupii ale nie zaszkodzi spróbować ![]() Prolog: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Sorry że tylko 4 obrazki ale musze kończyć, tak zrobiłbym z 12 ;p Proszę, nie oceniajcie zbyt surowo, dopiero się uczę ![]() Edit: Outy nie moje. Ostatnio edytowany przez Ultimate - 11-02-2007 o 18:39. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Do pierwszych fake jest odpowiedni temat...
Btw. Koszmar (dla niekumatych nightmare) jest mutantem. A cyklop nie jest człowiekiem, gryf też...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 11-02-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rób w jednym języku a nie Cyklop Undead Dragon ... źle!
Wykonanie takie se pustkowie jakies pare osób i potworków papa 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Kiepskie
![]() Do pierwszych fake jest temat ![]() Skoro głupi to po co dawać? ![]() 3/10 ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Kostrzyn Wielkopolski
Profesja: Rookstayer
|
![]() Jakoś nie pozwoliłem Ci na używanie outfita zrobionego przeze mnie(Poprostu Pitbul, out dla Krolona)-.-.
4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Fabuly nie komentuje, ale nie zaczyna sie najlepiej(wojna ludzi[cyclop sic!] z umarlakami BLE)
-Malo -Na 3 obrazku kilka trupow jest ucietych -To niby pustkowie, ale troche za pusto tam ![]() +Chyba all rowno wklejone |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() JESZCZE nie pukasz w dno od spodu, a więc nie jest źle dam ci na razie 7/10 i zobaczę co z tego będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() 5/10 za malo screen-ek
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zauważyłem błąd fabularny! Dlaczego te ożywione bestie nie zabrały amuletu, bądź też jego poprzedni użytkownik nie użył go w walce? Mógł wskrzeszać poległych.
|
![]() |
![]() |