![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Elo!
Dzisiaj postanowiłem wybrac się noob charem do pk'owania na nebuli. Nie ma "Gajlogera" bo pierdole hackerów ![]() Oto link http://www.speedyshare.com/700475444.html Wiem ,że noob pk ale o to chodzi w tym wszystkim ![]() Miłego oglądania życze. Pozdro. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() tak sie sklada ze mam chara na furora i sam se pkuje tem ^^ Anlyaa moze slyszales ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patryvideus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam
Świat: Chimera
Poziom: 19
Skille: --/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() coś mi nie chce się ściągnąć...
![]() Ostatnio edytowany przez Patryvideus - 06-02-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jucha, jeśli to nie keylogger, to wrzuć to na rapidshare alibo tibiacams, nikt grający w tibię i troszczący się o Swoją postać nie wejdzie w linka z końcówką "HTML".
Panowie, póki (edited, analfabeta ze mnie :/) jest z html, odradzam.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 06-02-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Usunięty
Imię: Qwert stary
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
|
![]() tata...EVUL-devul kajlogjer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Cytuj:
Owned Na rapidzie też jest na koncu rozszerzenie .html tak to już po prostu jest ![]() @topic Nie ma to jak nóp pk ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nadzieje ze ktos up sobie naprawde nie mysli za podkladam "gajlogery" bo dbam o swoja reputacje.
Nie ma keyloggera przyzekam na swoja glowe ![]() Dziękuje za komenty ,ale prosze o więcej! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra... do samego speedshare nic nie mam... acz... dlaczego "html" a nie "rec" was nie zastanawia?
(Nie znam się na tym, przyznaję, ale 90% linków do downloadu z "html" na końcu to syf)
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
|
![]() Cytuj:
@Topic Fajny filmik More plx ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze Dwa filmiki ale takie znoobione jak np. bijemy kolesia w trapie wali z gfb mnie lapie exhausted i padam albo np.bijemy kolesia 1x pozniej all poszli i nie mialem liny i chwilke poczekalem soie tam:>
Jesli ktos chce mogę uploadnąc! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę o spokój!
Ponownie uświadamiam niedowiarkom ,że nie ma Keyloggera. Jeżeli ktoś wykryje jakiegoś robaczka pokaże skan i będzie miał prawomocne dowody proszę o natychmiastowe usunięcie tego tematu. Jutro uploadne jeszcze 2 filmy "*Rec" i 1 wmv oczywiście evul noobska jakośc i muza techno xD na podsumowanie wszystkiego. Trzeba też zabrac się za tworzenie nowego nooba . Produkcja rusza pełną parą! Pozdrawiam Jucha!:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() hahaha ;d nice ;pp wmv plx
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jucha Furora... przepraszam, mam nauczkę, co by nie wypowiadać się na tematy, o których nie wiem tyle, ile powinienem...
![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Imię: Patryvideus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam
Poziom: 19
Skille: --/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Piszę to, ponieważ mam do tego prawo. To nie jest offtop tylko zawiadomienie o nie działaniu linka u mnie. Nie chciałem nikogo urazić, ani nikomu przeszkadzać, po prostu nie wiedziałem czemu nie działa i chciałem uzyskać od kogoś pomoc.
Topic: Większość linków do downloadu na rapid jest z końcówką ".html". (Poskaczcie po topicach z filmami i zobaczcie). A jeśli nie jesteście pewni to przeskanujcie plik. Ps. Jak możesz nazywać kogoś matołem, widząc jedno jego zdanie? LOL ![]() Ostatnio edytowany przez Patryvideus - 07-02-2007 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff szkoda ,że tak mało komentów ok. 16 liczeyłem na więcej no ale cóź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() o nie jaki gość o nie leże teraz hahahahahahhahahah xD dobry jesteś Idz do KDK SKŁAD bo mnie to kladnie bardziej
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Knight Mathoff
Data dołączenia: 27 07 2005 na allegro kupiles konto na forum? czy jak? gdzies ty byl jak ludzie hostowali tysiace plikow na rapidshare itp? |
![]() |
![]() |