|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam.
W tym tygodniu kupuje nowy komputer z ktorym dostane nowa Viste. Wie ktos moze czy Tibia jest kompatybilna/ kiedy bedzie wersja pod Viste?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Życzę mocnego kompa
![]() ![]() PS. Wyślij mi parę screenów z pixel-shader'ów w pasku zadań ![]() Pozdrowienia Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 08-02-2007 o 14:30. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() jezeli mozesz to wklej pare screenow w tym temacie please!!
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak bede mial kompa to wkleje, dopiero w tym tyg zamawiam ;]
#5 |
The Witcher
|
![]() Vista i jej "nowości" ściągnięte z MAC OS X .. http://www.youtube.com/watch?v=QK9-9hxNuvk - wymagany angielski
Screeny: www.google.com i wpisz vista screenshots .. albo >klik<
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Ta, a temat " Tibia na Windows Vista?? " to pewnie nie istnieje, a za żadne skarby nie znajduje się na tym pod forum, na drugi raz to poszukaj bo coś tym razem ci nie wyszło jeżeli w ogóle spróbowałeś.
A znaleźć obrazki z Visty teraz to naprawdę problem hahahah, wszystko na tacy chcecie dostawać. Jakbyś nie zamierzał zajrzeć to tamtego tematu to ci skrócę męki - Tibia działa w Windows Vista.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziala.
Dowod? Mój profil xfire -> http://www.xfire.com/profile/suasasusaus/ Operating System: Windows Vista (vistasp_sp2_rtm.040803-2158) ^ O ta linijka ![]() @up Nie zauwazylem twojej wypowiedzi, moja byla zbędna xD Ostatnio edytowany przez Cashtan - 08-02-2007 o 16:15. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg zabij mnie bo zalozylem nowy temat-.-
nie pomyslalem o poszukaniu, nie chcialo mi sie? nie wiem ludzie odpowiedzieli, czyli watpie zeby ten drugi temat cieszyl sie popularnoscia
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Może nie cieszy się popularnością bo zostało tam wszystko opisane i wyjaśnione? Juz jor brejns |
|
![]() |