|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() moze to głupie pytanie bo wystarczy spojrzeć na mapę respawnu...ale tam jest wymienione tylko molts, hero cave , isle of kings...itd..a te miejsce mnie nie obchodzą bo tam sie nie da trenować...(jestem na swiecie non-pvp wiec mi nie mowcie ze mam se znalesc kumpla ktory ma mi postawic monka...slimy tez odpadają bo wale w nie juz za duzo hity na moich skillach), zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada :/
|
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Nie znam takich super miejscówek z monkami, wiem że jest jeden w Triangle Tower, ale w obstawie Gejomancera Wicha i DSa chyba, nie pamiętam. Więc trenienie tam odpada ponieważ nie ma drugiego słabego potworka. Mozesz spróbować poszukac pod molts, może znajdzie się miejsce z monkiem i innym słabym stworkiem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Nie radze skillować na dzikich monkach, są silniejsze niż myślisz.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a co do "siły dzikich monkow" co masz na mysli? myslisz ze dla knighta 80/80 jeden monk stanowi az tak wielką przeszkode ? |
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Ciazko jest trenowac na dzikim monku. On wcale tak slabo nie bije. Nawet przy skillach 100/100 bedziesz musial sie uhac, nie mowiac o afkowaniu. Lepszym pomyslem jest trening na geomancerze, ktory bedzie bil monka zsummonnowanego przez kumpla.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Psi-clown
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Immortal Team
Świat: Julera
Poziom: 65
Skille: 84
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Tak - dla knighta 80/80 to będzie przeszkoda. Estimated Max. Damage: 150 hp per turn (erig.net) Nawet z MMS ten Monk może Cię lać na tyle, że będziesz miał nieźle w plecy za UH's na takim "treningu". A jak grasz 4 lata to powinieneś wiedzieć, że inną opcją jest Geomancer - Chyba wiesz jak? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Moim skromnym zdaniem pozostan przy treningu na slimach, w koncu nie jest az tak zle na nich bo sam trenowalem ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() SLimy sa najlepsze chyba na non pvp pozatym jest inna opcja
kumpel stawia ci monka kturego bije ghoul a ty ghoula najlepsza miejscówka jest na ankrahmun tomb kamienie niepamietam jak sie nazywa |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Resp Monka jest w Motls. Ale przed 90/90 nie radzę tam raczej skillować, już lepiej zostań na tych slimach
|
![]() |