Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-03-2007, 18:47   #1
MasterOfPlaster
Guest

Domyślny gdzie znajde monki?

moze to głupie pytanie bo wystarczy spojrzeć na mapę respawnu...ale tam jest wymienione tylko molts, hero cave , isle of kings...itd..a te miejsce mnie nie obchodzą bo tam sie nie da trenować...(jestem na swiecie non-pvp wiec mi nie mowcie ze mam se znalesc kumpla ktory ma mi postawic monka...slimy tez odpadają bo wale w nie juz za duzo hity na moich skillach), zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada :/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-03-2007, 18:51   #2
tibia-fan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MasterOfPlaster Pokaż post
moze to głupie pytanie bo wystarczy spojrzeć na mapę respawnu...ale tam jest wymienione tylko molts, hero cave , isle of kings...itd..a te miejsce mnie nie obchodzą bo tam sie nie da trenować...(jestem na swiecie non-pvp wiec mi nie mowcie ze mam se znalesc kumpla ktory ma mi postawic monka...slimy tez odpadają bo wale w nie juz za duzo hity na moich skillach), zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada :/
koles uslyszales to bo ktos postawil sobie monka w tamtym miejscu a co do tego gdzie one sa ja wiem tylko to ze dark mont jest w dark catedral
tibia-fan jest offline  
stary 14-03-2007, 18:54   #3
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais
Ktoś mugł przysumowac monka, nie ? On tam się nie respi..

Nie znam takich super miejscówek z monkami, wiem że jest jeden w Triangle Tower, ale w obstawie Gejomancera Wicha i DSa chyba, nie pamiętam. Więc trenienie tam odpada ponieważ nie ma drugiego słabego potworka. Mozesz spróbować poszukac pod molts, może znajdzie się miejsce z monkiem i innym słabym stworkiem.
stary 14-03-2007, 19:00   #4
Lexing
Użytkownik Forum

Lexing's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
Domyślny

Nie radze skillować na dzikich monkach, są silniejsze niż myślisz.

20:58 Michallo of Astera [10]: wyscik
21:16 Knight of the heart [29]: BUY AFENGEOR
Lexing jest offline  
stary 14-03-2007, 19:36   #5
MasterOfPlaster
Guest

Domyślny

Cytuj:
Ktoś mugł przysumowac monka, nie ? On tam się nie respi..
no tylko ze ten monk tam krzyczy regularnie o roznych porach dnia i nocy ale dokladnie w tym jednym miejsci.. nie widze głebszego sensu by tam go stawiac bo nie ma gdzie z nim chodzic... wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata i wziałem tą opcje pod uwage-.-
a co do "siły dzikich monkow" co masz na mysli? myslisz ze dla knighta 80/80 jeden monk stanowi az tak wielką przeszkode ?

stary 14-03-2007, 19:50   #6
seksowna_druidka
Użytkownik Forum

seksowna_druidka's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Ciazko jest trenowac na dzikim monku. On wcale tak slabo nie bije. Nawet przy skillach 100/100 bedziesz musial sie uhac, nie mowiac o afkowaniu. Lepszym pomyslem jest trening na geomancerze, ktory bedzie bil monka zsummonnowanego przez kumpla.

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BafiAndDracon
łap trolu http://tibia.erig.net/Elf_Arcanist

Następnym razem szukaj
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mr.Hammy
[@up]Jasne -.-
Już biegnę szukać na tibia.chcaked.freeitems...
Glupota ludzka nie zna granic...
seksowna_druidka jest offline  
stary 14-03-2007, 20:22   #7
Equinox
Użytkownik forum

Equinox's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Psi-clown
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 65
Skille: 84
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
no tylko ze ten monk tam krzyczy regularnie o roznych porach dnia i nocy ale dokladnie w tym jednym miejsci.. nie widze głebszego sensu by tam go stawiac bo nie ma gdzie z nim chodzic... wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata i wziałem tą opcje pod uwage-.-
a co do "siły dzikich monkow" co masz na mysli? myslisz ze dla knighta 80/80 jeden monk stanowi az tak wielką przeszkode ?
Tam czasem (na non-pvp pewnie częściej) biją 2 huntery + Arcanista (z obstawą elfów) właśnie z Monk'ami - to jest koło gór z Cyklopami.

Tak - dla knighta 80/80 to będzie przeszkoda.

Estimated Max. Damage: 150 hp per turn (erig.net)

Nawet z MMS ten Monk może Cię lać na tyle, że będziesz miał nieźle w plecy za UH's na takim "treningu". A jak grasz 4 lata to powinieneś wiedzieć, że inną opcją jest Geomancer - Chyba wiesz jak?
Equinox jest offline  
stary 14-03-2007, 21:08   #8
Meizer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Domyślny

Moim skromnym zdaniem pozostan przy treningu na slimach, w koncu nie jest az tak zle na nich bo sam trenowalem ;p
Meizer jest offline  
stary 14-03-2007, 21:15   #9
Bakomen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 01 2007

Domyślny lol

SLimy sa najlepsze chyba na non pvp pozatym jest inna opcja
kumpel stawia ci monka kturego bije ghoul a ty ghoula najlepsza miejscówka jest na ankrahmun tomb kamienie niepamietam jak sie nazywa
Bakomen jest offline  
stary 14-03-2007, 21:19   #10
S.T.E.K.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006

Domyślny

Cytuj:
zauwazyłem krzyki monka "repent heretic" gdzies niedaleko gór cyców koło thais...jednak gdzie one tam dokladnie są ?ktos wie ?a moze inne miejsce z monkiem dobre do trenowania ?dark catedra chyba tez odpada (...) wydaje mi sie ze to nie ma summon, gram w tibie 4 lata
Grasz w Tibię 4 lata i pytasz gdzie na Mount Sternum jest resp Monka? Masz ludzi za idiotów? Albo kupiłeś postać, albo jesteś kretynem do potęgi...
S.T.E.K. jest offline  
stary 14-03-2007, 21:25   #11
gavreonien
Użytkownik Forum

gavreonien's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Resp Monka jest w Motls. Ale przed 90/90 nie radzę tam raczej skillować, już lepiej zostań na tych slimach

Proud Fan
gavreonien jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania