![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Będę tutaj umieszczać moje skromne pixel arty.
Jak na razie tylko jeden, a dokładniej avatarek. Zastanawiam się czy go wstawić czy używać aktualnego. ![]() Skoro ludzie wolą rzeczy związane z Tibią to oto moja pierwsza tarcza. Ciężko się cokolwiek robi w tak małym polu dlatego tak strasznie cienko wygląda. Ale pracuję nad tym, mam nadzieję, że uda mi się stworzyć coś na co będzie można patrzeć ![]() ![]() Dodaję jeszcze do tego axe. Nie wiem w sumie jak go nazwać, ale ważne, że jest ![]() ![]() ![]() Dwie wersje, bo nie wiedziałem która lepsza, chociaż teraz widzę, że chyba bardziej podoba mi się ta z czarnymi konturami. Mam jeszcze na czarnym tle, a wygląda to tak: ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 17-08-2004 o 14:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ładny art zmień będzie git, aczkolwiek myślę, że zatwardizałych tibijczyków, "zamieszkujących" to forum kręcą raczej arty, i grafiki związane z tibią...
___________ To nie było upomnienie, lecz powiadomienie ![]() Pozdrawiam
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Podoble do Orcish Axa
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Mroczna wieża w Palanthas..
![]() |
![]() Linek kurde normalnie podoba mi sie ten toporek jak nic...(hehe kiedy sesja?)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Troche slow krytyki
![]() Na avatarze slabo widoczne litery... Tarcza wyglada jakby ktos jej odgrzyl czesc ![]() Toporek zarabisty ![]() ![]() PS: Narysuj cos jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Dorzucam jeszcze jeden obrazek, co prawda powstał wcześniej niż tamte, ale nie wiedziałem czy nadaje się do pokazania. Teraz się zdecydowałem, więc oto moja wieża.
![]() Już jest wieża ![]() ![]() @besn Zauważ, że wieża nie jest jako nówka z zamku, to było moje zamierzenie, żeby była krzywa. Cieniowanie wiem, że cienkie, bo to była moja bodajże druga praca. Pokazałem ją w sumie tylko po to, żeby ożywić temat. I nie wiem o jakie czarne plamy w środku kamienia ci chodzi? Jeśli o te co są na każdym kamieniu, to jest to skutek pewnego jak by to określić zużycia kamieni, gdyż jak już napisałem moim zamierzeniem było narysowanie trochę już "zużytej" wieży. Ok, wieża z ramką, chwilę to trwało, ale wrzucałem na serwer a mi net wolno chodzi ![]() ![]() PS. Jeśli ramka ma być grubsza, to wystarczy słowo ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Linek - 26-08-2004 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Axe wygląda znacznie lepiej bez czarnej ramki. Te kropeczki (zółte i czerwone) na tarczy, przypominają mi uśmiech. Ale kształt ogólnie jest dobry. Wieża, no cóż, jest ona w kształcie napisu Angelfire
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Axe mi się podoba, tarcza mniej. Wieży nie widać, chyba że to jakiś nowoczesny projekt w kształcie napisu
![]() Edit: Teraz ją widać. Nawet ładna. Jeszcze lepsza byłabny kilkupiętrowa. Ale niezła.
Hejeczka! Ostatnio edytowany przez Makrela - 26-08-2004 o 11:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() krzywa ta wieza+p slabe cieniowanie, brak czarnej obwodki(to moze nie minus ale by sie przydal;]) i nie dokonca wiem co robia te czarne plamy w srodku kamienia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Tarcza mi się nie podoba, ale toporek świetny
![]() ![]()
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() no wiec co do krzywizny, nie chodzilo mi o to u gory (1) tylko na dole (2) no chyba ze ziemia byla tez stara i sie zapadala w roznych miejscach/wieza byla budowana pod gorke ~ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Mroczna wieża w Palanthas..
![]() |
![]() Linek słyszałem że masz jakieś nowe prace , nawet jak nie związane z tibią
to wrzucaj. Aha a co do tych krytykujących co wy od niego chcecie on jest początkujący ciekaw jestem czy wy jak zaczynaliście robiliście tak ładne prace jak on :tongue: ...Wieża to prawie pierwszy projekt jego. |
![]() |
![]() |