|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Śrem
|
![]() O ile mi wiadomo to demony zyja only (tylko) na edron.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() wyjatkiem jest test serwer na ktorym mozna spodkac demona ktory akurat biegnie za jakims przerazonym graczem po glownej ulicy Thais
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Można. Na test servie. Bez pacca nawet o tym nie marz, bo występują tylko na Edron. Najsilniejszy potworek do zabicia dla facca to Warlock.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Zgadzam się z poprzednikami. Ale swoją drogą fajnie by było jakby Demona można było spotkac bez PACC
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Szkoda tzn ze moge sobie pomazyc o magic plate armor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() A ja sadze ze ty bys nawet nie zabil demona
![]() ![]() PS. Magic Plate Armor wypada bardzo zadko wiec wiekszosc ludzi moze o nim pomazyc ![]()
Portal Energii Astralnej - Forum , Chat i wiele artykułów. Zajmujemy się między innymi takimi zjawiskami jak OOBE , LD , Medytacja , PSI , Telekineza i wiele innych... Zapraszamy!!! Nasze forum: http://pea.org.pl/phpBB2/index.php Oraz nasz serwis: http://pea.org.pl/ Gorąco zapraszam i Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez _DaviD_X - 15-09-2004 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Na demony pojde na wyzszym lvl i z druzyna ale jak trzeba miec pacc to se odpuszcze i zobaczysz mnie na wyzszym poziomie niz 40 bez pacca
![]() PS. Jestem uparty i MplateArmor zdobylbym tak czy siak bo bede walczyl z nimi tak dlugo az wypadnie ![]() Ostatnio edytowany przez Firkhreg - 15-09-2004 o 16:28. |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() Oczywiscie, ze demona mozna spotkac na "wyspie dla facc". Siedzi sobie taki 1 uwieziony w ghoustlandzie, ale nie mozna go zabic.
|
![]() |