Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-09-2004, 15:53   #1
Wubeso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2004

Domyślny eee...

nie rózumiem co sie stalo...
huntowalem sobie wlasnie ghoule. pisalem cos tam na game chatcie i cos chyba zlego nacisnolem... nie moglem wslac tego co napuisalem naciskajac enter!!! nie reagowalo!!! chcialem sie ruszyc naciskajac na strzalki a nic sie nei stalo. lecz zauwazylem ze jak naciskam na strzalki to kieuje mapka!!!
zeby sie rzuszc musialem nacisnac tam na ekran. nei miglem sie takze wylogowac naciskajac ctrl+l
musialem kliknac log out i potem yes.
wiec sie wylogowalem... zawsze gdy pisze pass i acc to pisze najpierw acc a potem naciskam TAB zeby mi odrazlu zszedlo na nastepne pole. nie dzialalo. gdu juz wszystko wpisalem nacisnolem enter zeby mi weszlo na char list. trzeba bylo kliknac enter na ekranie. gdy bylem na har list nie moglem nacisnac X (pierwsza litera postaci ktora mialem zamiar garc) i nie zeszlo mi na ta postac!!! musialem klikac!!! co sie stalo??? sprawdzalem w options i nic sie nei zmienilo!!! co ma robic? :'(
Master sorc
lvl 26
mlvl 36
Rosnie!!!
Wubeso jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-09-2004, 15:57   #2
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

tez tak mialem... tzn. podobnie.. klopoty z klawiaturą. Ale wewnętrzne (nie sprzętowe). Ręczne kierowanie maby robi się guzikiem ALT. Sproboj poklikac (czasem to serio działa :/) Mozesz tez sprobowac zmienic klawiature na klasyczną i spowrotem na tą co miales. W przeciwnym wypadku przeinstaluj klienta.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-09-2004, 16:13   #3
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Zminimalizowac okno do paska zadań i otworzyć z powrotem, u mnie zawsze działa:).
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania