|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Michak
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 23
Skille: 10/22
Poziom mag.: 23
|
![]() Wiem że to forum o tibi ale w nią też gram. Mam nadzieje że modkowie nie usuną mi tego tematu. Wiem że na tym forum są ludzie pomocni i takich potrzebuje.
Dzisiaj chciałem uruchomić komputer ale przed uruchomieniem wskoczyły mi napisy że widows XP został zrestartowany i miałemtam takie opcje jak uruchom normalnie , uruchom z poprzednio ustawionymi ustawieniami, uruchom w trybie awaryjnym itp. Bo wybraniu jakiejkolwiek opcji właczało mi sie przez chwilke okienko ładowania systemy, pasek ni sie pojawił i restaciło mi kompa i tak w kółko. Więc nie wiem w czym problem a może wy mi pomożecie. Teraz a propo reinstalacji. Chciałem reinstalować kompa więc zrobiłem all krok po kroku. Wszedłem w BIOSA ustawiłem żeby mi czytało najpierw płytke. Znów zrestaciłem kompa włożyłem płytke z XP'kiem i zaczęło mi ją czytać "Loading bootfrom CD". Lecz po chwili zamiast wyskoczyć napis coś typu że jeżeli chcesz żeby płytka była odpalona prosze wcisnać enter nie pojawiło sie nic tylko ten sam ekran z wyborami do uruchomienia systemu. I znów tak w kółko... Płytki czytać jakoś nie chciało. Szukam pomocy ![]()
Nick: Master Michak Profesja: Sorcerer ![]() Świat: Luminera Level: 23 Level Magiczny: 23 ![]() Miasto: Venore Speederst-Aggressor: mocniejsze sa od wild warjorów? Speederst-Aggressor: te action skaraby Speederst-Aggressor: ![]() Speederst-Aggressor: pokazesz |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Jest naprawdę wiele for o tematyce windowsowej, na nich prędzej uzyskasz fachową pomoc niż tu.
|
![]() |