Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-02-2007, 12:23   #1
Master Michak
Użytkownik Forum

Master Michak's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 23
Skille: 10/22
Poziom mag.: 23
Pytanie Problem z Windowsem XP

Wiem że to forum o tibi ale w nią też gram. Mam nadzieje że modkowie nie usuną mi tego tematu. Wiem że na tym forum są ludzie pomocni i takich potrzebuje.

Dzisiaj chciałem uruchomić komputer ale przed uruchomieniem wskoczyły mi napisy że widows XP został zrestartowany i miałemtam takie opcje jak uruchom normalnie , uruchom z poprzednio ustawionymi ustawieniami, uruchom w trybie awaryjnym itp. Bo wybraniu jakiejkolwiek opcji właczało mi sie przez chwilke okienko ładowania systemy, pasek ni sie pojawił i restaciło mi kompa i tak w kółko. Więc nie wiem w czym problem a może wy mi pomożecie.
Teraz a propo reinstalacji. Chciałem reinstalować kompa więc zrobiłem all krok po kroku. Wszedłem w BIOSA ustawiłem żeby mi czytało najpierw płytke. Znów zrestaciłem kompa włożyłem płytke z XP'kiem i zaczęło mi ją czytać "Loading bootfrom CD". Lecz po chwili zamiast wyskoczyć napis coś typu że jeżeli chcesz żeby płytka była odpalona prosze wcisnać enter nie pojawiło sie nic tylko ten sam ekran z wyborami do uruchomienia systemu. I znów tak w kółko... Płytki czytać jakoś nie chciało. Szukam pomocy Jeżeli ktoś miał taki problem to niech powie co zrobił...
Level: 23
Level Magiczny: 23
Miasto: Venore

Speederst-Aggressor: mocniejsze sa od wild warjorów?
Speederst-Aggressor: te action skaraby
Speederst-Aggressor:
Speederst-Aggressor: pokazesz
Master Michak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-02-2007, 12:31   #2
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Jest naprawdę wiele for o tematyce windowsowej, na nich prędzej uzyskasz fachową pomoc niż tu.
Polinik jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania