|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Mam problem z grafa, wymienilem calego kompa ostatnio bo wszystko zaczelo mi w nim padac...
Tak ze majac nowego wszystko smiga ladnie ale tibia czesto ma brak odpowiedzi, komp sie restartuje i czasem nagle wyskakuje niebieski ekran i pisza cos o karcie graficznej, nie wiem dokladnie co bo co 2 litera jest znaczkiem. Ma ktos jakies pomysly jak mi pomoc? geforce 6200 Reinstalacja sterownikow nic nie dala zainstalowalem chyba najnowsze(?) 93.71_forceware_winxp2k_international_whql |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Najlepiej jak byś zainstalowałem jakąś starszą wersje, wystarczy poszukać w www.google.pl , a napewno znajdziesz. Radzilbym zainstalować directx 9.0c. Zrób skan kompa Avastem bądż Kasperskym. Możesz podać temp. i napięcia w Evereście. Wchodzisz w Everest -> Mój Komputer -> Czujnik i podajesz dane, temp. i napięcia.
Pozdrawiam Cyber Mech ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Najnowsze stery są do najnowszych GF!!
Użyj starszych. I przepisz kod błedu a nie: cośtam cośtam pisało blabla Ostatnio edytowany przez Progmaniak - 11-02-2007 o 16:47. |
![]() |
![]() |